0 producten € 0,00

Entreekaarten drukken

Laat snel en eenvoudig uw eigen entreekaarten drukken bij Reclameland. Keuze uit verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. Wilt u de tickets nummeren? Voorzien van afscheurstrook? Het kan allemaal!

Bestel de entreekaarten voor uw festival of event met een spoedbestelling en u heeft deze de volgende werkdag al in huis.

Meer informatie

  • Keuze uit verschillende formaten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
entreekaarten drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies het soort entreekaart:

Voor entreekaarten kunt u kiezen of u alleen een nummering wilt, alleen een afscheurstrook of beide.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Entreekaarten drukken

entreekaarten drukken

Entreekaarten drukken is heel makkelijk bij Reclameland. Wil je een unieke nummering toevoegen aan de entreekaarten of tickets? Dit geeft u eenvoudig aan in het bestelproces. Een andere populaire optie bij het drukken van de entreekaarten is het aanbrengen van een afscheurstrook. Uiteraard kunnen deze beide opties ook gecombineerd worden tot afscheurstrook + nummering of afscheurstrook + 2x nummering. Daarnaast kiest u altijd uit één van de kwalitatieve papiersoorten. Van het relatief dunne 170 grams papier tot het extra stevige 350 grams papier.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Bedrukte entreekaarten of loten, handig voor uw evenement

Op iedere entreekaart een uniek nummer laten printen? Dat kan bij Reclameland eenvoudig! Standaard begint deze nummering bij nummer 1 en loopt dit op tot het aantal tickets dat u besteld heeft. Wilt u starten met een ander nummer? Neem dan contact met ons op vóór u de bestelling plaatst. Voor de nummering houdt u - afhankelijk voor welke optie u gekozen heeft - één of twee vlakken van minimaal 1 x 3 cm vrij. Hier zullen wij vervolgens de nummering op uw entreekaarten drukken.

Er zijn verschillende papiersoorten waarop u uw tickets kunt laten drukken. Al deze papiersoorten zijn van de beste kwaliteit. De 170 grams papiersoorten zijn middelzware papiersoorten. Niet voor niets een erg populaire optie. Heeft u liever een entreekaart van een iets zwaarder papier? Dan zijn papiersoorten van 250, 300 of zelfs 350 gram goede opties.

Extra opties

U kiest uit één van de vier varianten voor het drukken van de entreekaarten. De opties die u hierbij heeft, zijn:

  • 1x genummerd
  • Alleen met afscheurstrook
  • Met afscheurstrook en 1x genummerd
  • Met afscheurstrook en 2x genummerd

De nummering begint standaard bij nummer 1. De plaats van de afscheurstrook geeft u aan middels een 0,3 mm magenta lijn. Deze lijn moet op maximaal 1 cm van de rand komen.

Optioneel kunnen de entreekaarten gelijmd worden tot een blok. Kies hierbij uit een blok met 25 of 50 tickets. Uiteraard kunnen de entreekaarten ook los geleverd worden.

horeca drukwerk

Meer horeca drukwerk

We bieden veel meer horeca drukwerk aan. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: