0 producten € 0,00

Foto op glas printen

  • Eigen formaat of contour
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
afbeelding op glas printen

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop foto op glas printen

afbeelding op glas printen

Uw afbeelding, logo of foto op glas printen? Bij Reclameland laat u heel voordelig uw full colour afbeelding op stevig 5 mm dik plexiglas, ook wel acrylaat of perspex genoemd, printen. Op zoek naar dikker plaatmateriaal? Kijk dan bij ons dibondtrespa of forex.

Een foto bedrukt op plexiglas geeft een luxueuze uitstraling. De lichtval op het gebruikte materiaal geeft een haast magisch effect. De kleuren van uw foto lijken eruit te springen, wat een adembenemend aanzicht geeft. Foto op glas kan op verschillende manier worden toegepast. Denk aan deurbordjes, lichtstraten, displays en beglazingen.

Uw bestelling verzenden wij met de grootst mogelijke zorg. Stevig verpakt arriveert uw foto op glas in goede orde op uw adres.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Soorten plexiglas

U kunt kiezen uit de volgende 4 soorten plexiglas:

  • Glashelder, volledig transparant.
  • Half transparant, matte uitstraling en semi-transparant.
  • Opaal, wit en laat weinig licht door.
  • Spiegel, weerspiegelt de omgeving.

Specificaties

Zie hier een overzichtelijke vergelijking van onze verschillende soorten plexiglas.

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht

Glashelder plexiglas

5 mm 5791 g/m2

Half transparant plexiglas

5 mm 6177 g/m2

Opaal plexiglas

5 mm 5405 g/m2

Spiegel plexiglas

3 mm 3600 g/m2

Bedrukking

Bij een 4/0 full colour bedrukking wordt geen witte inkt gebruik. Dit betekent dat de witte gedeeltes in uw afbeelding de kleur en uitstraling van het materiaal houden. Uw bestand wordt bij het glasheldere plexiglas aan de achterzijde van het materiaal gedrukt.

Kiest u voor het glasheldere plexiglas, dan krijgt u de optie voor 4/0 full colour + blockout folie. Bij deze manier van produceren wordt de achtergrond volledig wit en zullen de kleuren van uw ontwerp of foto nog krachtiger naar voren komen.

Wilt u slechts een gedeelte wit gedrukt hebben en de inkten wel transparant houden? Dan kiest u voor 4/0 full colour + wit. Hierbij geeft u zelf in uw ontwerp aan waar de witte inkt moet komen. De niet aangegeven delen zullen volledig transparant blijven.

Boorgaten en afstandhouders

Als u het plaatmateriaal wilt bevestigen aan de wand dan kunnen wij de boorgaten alvast voor u maken en afstandhouders meeleveren.

consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

We bieden veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: