0 producten € 0,00

Foto op goud drukken

Met een foto op goud drukken bij Reclameland haalt u pas echt goud in huis. Dit geborsteld aluminium plaatmateriaal heeft namelijk een gouden uitstraling! Hiermee creëert u een speels effect en komen uw kunstwerken of signing nog beter tot hun recht. Het goudkleurige brushed dibond is verkrijgbaar met een eigen oplage, in eigen formaat of contour. Daarnaast ook te bestellen met diverse ophangmogelijkheden, waaronder een blind ophangsysteem.

Benieuwd geworden naar dibond brushed goud met blind ophangsysteem? Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Start met bestellen »

  • Gouden uitstraling
  • Eigen maat of contour mogelijk
  • Gratis verzending
Dibond brushed goud

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Dibond brushed goud maken

dibond bedrukken

Bent u op zoek naar een uniek plaatmateriaal met een bijzondere uitstraling? Dan bent u op zoek naar dibond brushed goud. Het materiaal heeft een goudkleurige uitstraling en dat geeft de afbeelding die unieke look waar u naar op zoek bent! Uiteraard wordt het materiaal bedrukt op basis van full colour en voor u op het gewenste formaat of in de gewenste vorm gesneden. Zo vindt u altijd een passend product!

Naast de goudkleurige uitvoering, zijn er nog meer verschillende soorten onze dibond die wij bedrukken

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Het gouden dibond heeft niet alleen een goudkleurige uitstraling, maar de toplaag is ook geborsteld. Dit zorgt voor een luxe uitstraling, waardoor dit hét perfecte plaatmateriaal is voor uw mooiste familiefoto’s, gave wanddecoratie of andere kunstwerken.

Goed om te weten: Wit is géén drukkleur in een full colour bedrukking. Alles wat wit is in uw ontwerp zal daarom de kleur krijgen van het plaatmateriaal in het eindresultaat. In dit geval krijgt dus alles wat wit is in het ontwerp een goudkleurige uitstraling. De achterkant van het paneel is wit.


Dibond brushed goud bestellen

Dibond is een veelgebruikt bedrukbaar plaatmateriaal. Het wordt gemaakt door een kunststof kern van polyethyleen te voorzien van een aluminium toplaag. Dit maakt zorgt voor een sterk en tegelijkertijd licht materiaal. Hierdoor is het erg flexibel in gebruik. Naast kunstwerken voor aan de muur, wordt dibond bijvoorbeeld ook gebruikt voor instore communicatie, gevelreclame en bewegwijzering. Bij een full colour bedrukking is goud normaliter geen optie. Goud is namelijk een metallic kleur en kun je op basis van een full colour bedrukking niet mengen. Dit maakt deze gouden toplaag dan ook zo speciaal. Hierdoor kunt u toch hét gouden plaatje bestellen!

Dibond brushed goud ontwerpen

Bij Reclameland bestelt u niet alleen gemakkelijk drukwerk, ook kunt u met hetzelfde gemak een ontwerp aanleveren. Dit kan een kant-en-klaar ontwerp zijn op basis van onze aanleverspecificaties. Maar ook heeft u de mogelijkheid om bij ons een ontwerp te maken. Combineer logo’s, foto’s of andere afbeeldingen met teksten en standaard vormen naar volledige eigen tevredenheid!

Materiaal vergelijking

Zie hier een overzichtelijke vergelijking van onze verschillende soorten dibond.

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht Max. formaat

Dibond

dibond 3 mm bedrukken
3 mm 4317 g/m2 120 x 235 cm

Dibond

dibond 3 mm bedrukken
6 mm 8160 g/m2 90 x 140 cm

Dibond aluminium

dibond 3 mm aluminium bedrukken
3 mm 4623 g/m2 120 x 235 cm

Dibond brushed goud

dibond goud bedrukken
3 mm 4560 g/m2 120 x 235 cm

Gouden brushed aluminium paneel ophangen

U heeft een mooie foto, uw logo of een ander ontwerp laten drukken. Vervolgens wilt u deze een mooie plek aan de muur geven. Hiervoor biedt Reclameland verschillende opties. Deze opties kunt u selecteren nadat u het paneel zelf hebt samengesteld en op de prijs geklikt hebt.

Boorgaten

Als u het plaatmateriaal wilt bevestigen aan de wand of wilt ophangen, dan kunnen wij de boorgaten alvast voor u maken.

Ronde hoeken

Als u het plaatmateriaal net dat beetje extra uitstraling wilt geven dan kunnen wij ronde hoeken aanbrengen.

Afstandhouders

Als u het plaatmateriaal op de een luxe wijze wilt bevestigen aan de wand, dan kunnen wij uw plaatmateriaal voorzien van 8 mm boorgaten en leveren we er 4 of 8 afstandhouders per plaat bij.

Zuignappen

Zuignappen zijn uitermate goed geschikt om plaatmateriaal op te hangen aan glas of een gladde ondergrond. Handig om te monteren zonder te boren.

Dubbelhaken

Metalen dubbelhaken in de gewenste lengte, voor eenvoudige bevestiging aan plafond of beursstand.

ophangplaten

Ophangplaten

Met onze ophangplaten kunt u makkelijk plaatmaterialen bevestigen aan de muur.

Standaard

Optioneel bij te bestellen, een uitklapbare standaard. Deze standaard is tevens voorzien van een ophangmechanisme zodat u de plaat makkelijk aan de wand kan hangen.

standaard

Ophangstrips

Met de ophangstrips van 3M Command hangt u uw plaatmateriaal aan de wand zonder gebruik te hoeven maken van schroeven. Het plaatmateriaal kan verwijderd/verplaatst worden zonder beschadigingen en kleefresten.

blind ophangsysteem

Blind ophangsysteem

Met het blind ophangsysteem van Reclameland hangt u uw plaatmateriaal zwevend aan de wand.Met dit stevige ophangframe hangt u gemakkelijk en veilig de mooiste plaatmaterialen op. Klik hier voor de mogelijkheden!

De ophangmaterialen worden los bij uw bestelling geleverd. Let bij het bestellen en bevestigen goed op of de ophangmaterialen het gewicht van het plaatmateriaal - dibond in dit geval - aan kunnen. Reclameland is alleen verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindgebruik van het product.