0 producten € 0,00

Foto op karton

Uw mooiste foto op karton laten afdrukken? Dat kan snel en gemakkelijk bij Reclameland! Met dit bijzondere materiaal haalt u direct een echte eyecatcher in huis! Niet alleen leuk voor uzelf, maar ook het perfecte cadeau. Vereeuwig de mooiste momenten van een feest, vakantie of bruiloft met een foto op karton.

Met de verschillende vormen en maten bepaalt u zelf hoe de afdruk van uw foto op het karton eruit komt te zien.

Start met bestellen »

  • 3 verschillende materialen
  • Enkel- of dubbelzijdig full colour bedrukt
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere fotoproducten en wanddecoratie.

massief karton bedrukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Foto op karton laten drukken

foto op karton laten drukken

Een foto op karton afdrukken is een populaire optie om de mooiste foto’s groots af te drukken. Het materiaal is licht van gewicht, kan in verschillende maten en vormen worden besteld en is daarom overal makkelijk op te hangen.

Bij Reclameland drukken wij uw foto op karton altijd in onze eigen productiehal. Dit zorgt ervoor dat u bij ons lage prijzen, de beste kwaliteit en de snelste levering vindt. Uw ontwerp wordt bij ons rechtstreeks en volledig full colour op het materiaal gedrukt. Dit zorgt voor een realistische kleurweergave en een zeer scherpe en gedetailleerde afdruk. Na het drukken wordt uw afdruk zorgvuldig verpakt en verstuurd.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Wat is een foto op karton?

Bij een foto op karton wordt een foto of ander ontwerp op één van onze kartonsoorten gedrukt. Hierbij heeft u de keuze uit drie opties: 2 mm massief karton, 10 mm re-board of 16 mm re-board. Al deze materialen hebben een witte toplaag waar rechtstreeks op geprint wordt. Dit zorgt ervoor dat de kleuren altijd realistisch en natuurgetrouw overkomen.

Het karton dat wordt bedrukt is een natuurproduct, waardoor de ondergrond niet altijd 100% egaal wit is. Het kan daarom voorkomen, zeker bij volvlakken, dat het eindresultaat een wolkerige uitstraling heeft. Daarnaast is het goed om te weten dat bij een full colour bedrukking wit geen drukkleur is. Wit in uw ontwerp zal op het eindresultaat dus de kleur van het materiaal hebben.

Eigen contour

Kiest u voor de opties ‘Eigen contour’, dan wordt uw foto op karton naar de door u gewenste vorm gesneden. Van de populaire ronde en ovale vormen zijn al standaard opties gemaakt. Toch op zoek naar een ander contour? Voeg een contourlijn toe aan uw ontwerp en wij snijden het vervolgens voor u uit via deze lijn.

Let op: bij het contoursnijden is er bij scherpe hoeken kans op kleine inkepingen. Deze inkepingen zijn aan één zijde zichtbaar. Bij een enkelzijdige bedrukking zal dit altijd aan de achterzijde (onbedrukte zijde) zijn en dus niet zichtbaar wanneer u de print ophangt.

Soorten karton

Bij Reclameland heeft u de keuze uit drie soorten karton bij het afdrukken van een foto op karton. Voor alle opties geldt dat deze voor u op maat worden gemaakt. Gedrukt op verschillende formaten, als rond bord of in een volledig eigen contour, het kan allemaal!

Hieronder vindt u de belangrijkste specificaties per materiaalsoort:

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht Max. formaat

Massief karton

massief karton 2 mm bedrukken
2 mm 1260 g/m2 120 x 160 cm

Re-board

re-board 10 mm bedrukken
10 mm 1600 g/m2 160 x 235 cm

Re-board

re-board 16 mm bedrukken
16 mm 1800 g/m2 160 x 235 cm

Ophangsystemen voor foto op karton

Naast het maken van een fotoafdruk op karton, kunt ook direct kiezen uit één van ophangsystemen. Met deze opties kunt u de print eenvoudig en professioneel ophangen.

boorgaten

Boorgaten

Wij kunnen het ophangen van de fotoafdruk een stuk makkelijker voor u maken door alvast boorgaten aan te brengen. Hierbij heeft u de keuze uit 2 of 4 boorgaten per afdruk. Kiest u voor 2 stuks, dan komen deze in de twee bovenste hoeken. De posities van de boorgaten hoeven niet aangegeven te worden in het ontwerp, dat doen wij voor u.

Boordiameter: 5 mm
Randafstand: 20 mm

Ronde hoeken

De afgeronde hoeken zorgen voor een net iets minder strakke uitstraling. Kiest u voor deze optie, dan worden alle vier de hoeken afgerond.

Beschikbare radiussen: 10 mm, 20 mm, 30 mm en 40 mm

afstandhouders

Afstandhouders

Een luxe manier van ophangen met een bijzonder ruimtelijk effect kan met onze afstandhouders. Hiermee creëert u namelijk ruimte tussen de muur en de foto op karton. Let op: deze optie is alleen mogelijk in combinatie met massief karton.

Beschikbare kleuren: zwart, chroom en satijn
Afstand tussen plaat en muur: 19 mm

zuignappen

Zuignappen

Zuignappen zijn ideaal voor het bevestigen op glas of andere gladde ondergronden. Zo hoeft u niet te boren en is de fotoafdruk eenvoudig weer te verwijderen zonder blijvende schade. Bij grotere panelen raden wij altijd 4 stuks aan. Let op: deze optie is alleen mogelijk in combinatie met massief karton.

Kleur: transparant
Doorsnede zuignap: 4 cm

dubbelhaken

Dubbelhaken

De dubbelhaken maken het ophangen van foto op karton aan een (systeem)plafond erg eenvoudig. Bij deze optie worden automatisch boorgaten (doorsnede 5 mm) aangebracht aan de bovenzijde. Let op: deze optie is alleen mogelijk in combinatie met massief karton.

Lengtes: 15 cm, 30 cm, 50 cm en 70 cm

ophangplaten

Ophangplaten

Met de ophangplaten van Reclameland hangt u de plaat als een schilderij aan de muur. De ophangplaat plakt u aan de achterzijde van het paneel, zodat deze aan schroef of haakje in de muur opgehangen kan worden.

Verkrijgbaar in verschillende groottes. Kies altijd het formaat dat minimaal het gewicht van uw paneel kan dragen.

standaard

Standaard

Ook het bestellen van een standaard is een optie. Deze plakt u aan de achterzijde van de foto op karton zodat deze vervolgens neergezet kan worden. Het oogje aan achterkant maakt het tevens mogelijk om alsnog te kiezen voor ophangen.

Verkrijgbaar in verschillende maten. U ontvangt het formaat dat het beste past bij het formaat van de afdruk dat u heeft besteld.


Alle opties voor het ophangen of neerzetten van uw bestelling worden los geleverd. Het bevestigen kunt u na ontvangst zelf doen. Let goed op het gewicht van het bestelde formaat om op die manier de juiste keuze te kunnen maken.

Reclameland is hierbij enkel verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de print op het karton en niet voor het verdere gebruik van het bestelde item.

Eigen foto afdrukken op karton

Helemaal gratis uw eigen ontwerp maken? Dat kan met de online ontwerptool van Reclameland. Hierin voegt u eenvoudig foto’s, logo’s, afbeeldingen en teksten toe aan het ontwerp. Hier is geen grafische kennis voor nodig, waardoor iedereen de mooiste ontwerpen kan maken!

Heeft u wel al een drukklaar bestand? Deze uploadt u eenvoudig tijdens het bestelproces. Zorg wel dat u bij het ontwerpen de werktekening bij de hand heeft, zodat u altijd met de juiste formaten en marges werkt. Op die manier bent u verzekerd van het mooiste eindresultaat.

consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

We bieden veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: