0 producten € 0,00

Placemat met foto maken en bestellen

  • Stevig materiaal
  • Met glans of mat laminaat
  • Gratis verzending
placemat met foto

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Placemat met foto bestellen

foto op placemats drukken

Een placemat met foto kan op veel verschillende manieren gebruikt worden. Kinderen die niet (goed) willen eten? Dan kan een vrolijke foto placemat een uitkomst zijn! Leuke foto’s of andere ontwerpen zorgen voor een vrolijke stemming aan tafel. Of misschien wilt u een extra persoonlijke touch geven aan dat ene speciale etentje. Zoals met kerst, Pasen of op vaderdag. Behalve met uw signature dish kan dat ook heel gemakkelijk met een placemat. Met foto’s, teksten of eventueel informatie over de gerechten geeft dit net dat beetje extra aan een etentje.

Eigen foto op placemat

Tover het paasontbijt of het kerstdiner om tot iets extra speciaals. Voor de foto op placemat gebruiken wij alleen de stevigste papiersoorten. Zo weet u zeker dat de placemat ook tegen een stootje kan. Door de afwerking met mat of glans laminaat kan de placemat gemakkelijk schoongehouden worden met een licht vochtige doek. Zo kunnen de placemats meerdere keren gebruikt worden. Wel zo leuk natuurlijk!

Houd er wel rekening mee dat de opstaande randen niet beschermd zijn tegen water en ander vocht. De placemats met foto kunnen om die reden ook niet afgewassen worden.

Foto placemat bestellen

Bij Reclameland bepaalt u zelf hoe uw placemat eruit komt te zien. U kunt zelf een ontwerp aanleveren. Heeft u geen professionele opmaakprogramma’s? Dan kunt u aan de slag met onze eigen ontwerptool. Door foto’s, logo’s en teksten toe te voegen maakt u op een eenvoudige manier een eigen ontwerp voor uw placemat!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

We bieden veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: