0 producten € 0,00

Geboortebord met eigen ontwerp laten maken

Een jongetje, meisje, alleen tekst of een full colour ontwerp? Alle geboortebord ontwerpen drukken wij razendsnel op stevig plaatmateriaal dat tegen regen en wind kan.

Meer informatie

  • Beschikbaar in 2 varianten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook ons ander geboortedrukwerk.

geboortebord eigen ontwerp

Geboorteborden bedrukken met eigen ontwerp

geboortebord ontwerpen

De geboorte van uw kindje(s) is nieuws dat door iedereen gezien mag worden. Plaats daarom een opvallend geboortebord met eigen ontwerp op uw raam of bestel een geboortebord voor in de tuin. Ook meteen de geboortekaartjes versturen? Kijk dan eens bij onze geboortekaartjes.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Geboortebord ontwerpen en maken

Een geboortebord maken we met water- en UV-bestendige inkt. We bedrukken rechtstreeks op het plaatmateriaal wat zorgt voor het beste resultaat. U kunt bij ons voor een raam geboortebord en een tuin geboortebord kiezen.

geboorteborden bedrukken

Geboortebord raam

Een raam geboortebord bevestigt u eenvoudig op uw raam. We drukken uw eigen ontwerp geboortebord op kanaalplaat, ook wel bekend als buplex. Dit materiaal is licht van gewicht en bestaat uit 2 polypropyleen platen met daartussen een polypropyleen kern. Het is zeer stevig en door het lichte gewicht makkelijk te bevestigen aan een raam op bijvoorbeeld een bovenverdieping.

  • Keuze uit eigen maat
  • Keuze uit eigen contour
  • Keuze uit 5 standaard formaten
geboortebord eigen ontwerp

Geboortebord tuin

Een tuin geboortebord is ideaal om in een zachte ondergrond te plaatsen. Dit geboortebord bestaat uit 4 onderdelen, namelijk een bord, bordhouder, tussenstaander en onderstuk. De tussenstaander en het onderstuk kunnen over elkaar heen worden geschoven, waardoor het tuinbord in hoogte verstelbaar is van ca. 100 tot 150 cm. Het geboortebord tuin is voorzien van ronde hoeken.

  • Keuze uit een staand of liggend model
  • Keuze uit dibond of forex
  • Keuze uit een enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking
consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

We bieden veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: