0 producten € 0,00

Geslaagd vlaggen bedrukken en bestellen

  • Eigen aantal mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Benieuwd hoe wij vlaggen maken? Bekijk onze video!

vlaggen bedrukken

Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope geslaagd vlaggen drukken

Met uw eigen vlag voor uw kind geeft u hem of haar zeker een leuke beloning voor dat harde studeren. Hoe leuk is het om meteen samen na het verlossende telefoontje de vlag te hijsen?

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Bedrukte geslaagd vlaggen

U bepaalt zelf wat wij op de vlag moeten bedrukken. Denk aan een leuke foto of opvallende quote. In onze gratis ontwerptool kunt u heel eenvoudig uw eigen geslaagd vlag maken. Hier uploadt u uw afbeelding of typt u uw tekst en klaar is gepersonaliseerde vlag!

vlaggendoek

Vlaggenmateriaal van geslaagd vlaggen

Standaard gebruiken we 110 grams basic en premium vlaggendoek om uw afbeelding op af te drukken. Premium doek is steviger en laat meer wind door. We drukken de geslaagd vlaggen altijd enkelzijdig. Hierdoor heeft de vlag een doordruk van 95% en is de afbeelding aan de andere kant duidelijk en in spiegelbeeld zichtbaar. De vlaggen worden altijd omgezoomd.

Let op: De geslaagd vlaggen zijn bestand tegen maximaal windkracht 6. Bij een hogere windkracht kunnen er beschadigingen optreden.

Vlag bevestigen

Geslaagd vlaggen kunnen worden voorzien van een plastic bevestigingsclip of een touw/lus bevestiging.

plastic bevestigingsclip

Plastic bevestigingsclip

De plastic bevestigingsclips worden evenredig over de linkerkant van de vlag verdeeld zodat de vlag altijd strak en netjes aan de mast hangt. U heeft de keuze uit witte of zwarte haken.

bevestigingstouwtje

Bevestigingstouwtje

U kunt uw vlag ook af laten werken met touwtjes. Aan de bovenzijde van de vlag wordt een lusje geplaatst en aan de onderzijde een kort touwtje van ongeveer 25 cm. Dit is ideaal voor de wat oudere vlaggenmasten.

Standaard geslaagd vlaggen bestellen

De standaard geslaagd vlaggen bedrukken we op onze eigen Mutoh printers. We printen de geslaagd vlaggen in full colour en al vanaf 1 stuks. U kunt uit 4 populaire vlaggenmaten kiezen of uw eigen maat bepalen. Als afwerking kunt u kiezen voor een touwtje onder en lusje boven of zwarte of witte ophangclips. Nog geen gevelstok en/of gevelstokhouder? Deze bestelt u desgewenst eenvoudig mee!

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: