0 producten € 0,00

Hoodie bedrukken: trui met capuchon

Laat nu goedkoop uw hoodie bedrukken met een eigen ontwerp of logo en val op! Onze unisex en kids maten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en pasvormen. Een capuchon trui bedrukken voor uw sportclub of gebruiken als bedrijfskleding? Met de kwalitatief hoogwaardige sweaters bedrukt door Reclameland komt u altijd goed voor de dag.

Een hoodie laten bedrukken bij Reclameland? Dan kunt u zelf kiezen waar de opdruk komt. Voorkant, achterkant, op de borst, of allebei, de keuze is helemaal aan u!

  • Ook met witte inkt te bedrukken
  • 12 verschillende kleuren
  • Gratis verzending

Liever een ander soort trui? Bekijk dan al onze bedrukte truien voor een alternatief voor hoodies. Of ga naar onze andere kleding.

hoodie bedrukken

Kies het soort hoodie:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop hoodie bedrukken

hoodie laten bedrukken

Kiezen voor hoodies van Reclameland, is kiezen voor prachtige gekleurde truien met een capuchon. Ideaal voor een zakelijk evenement, sportief uitje of een famiedag. Een hoodie bedrukken wij met uw eigen logo of ontwerp. Dat doen we door middel van digitale druk. Wij kunnen op de unisex en kids hoodies zowel voor, achter als op de borst uw eigen ontwerp drukken. Hierbij kunt u ook verschillende druklocaties met elkaar combineren, zodat de trui met capuchon geheel naar uw wens is.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kwaliteit sweaters

Al onze bedrukte hoodies zijn van het kwaliteitsmerk Fruit of the Loom: een garantie voor kwaliteit, pasvorm en milieuvriendelijke en eerlijke productie. Onze capuchon truien voor kinderen en volwassenen bestaan voor 80% uit katoen en voor 20% uit polyester.

Hoodie laten bedrukken en dragen

De hoodies zijn voorzien van een kangoeroezak en koord. Dit koord heeft dezelfde kleur als de capuchon trui. De boorden rond de middel en de polsen zijn gemaakt van katoen en elastaan. Uiteraard bezitten onze hoodies verder een comfortabele capuchon, gemakt van hetzelfde materiaal als de rest van de trui. De sweaters kunnen op maximaal 40 graden gewassen worden. Let op: vanwege de opdruk zijn onze hoodies niet geschikt om te strijken.

hoodie bedrukken goedkoop

Gewicht

260 g/m2

Materiaal

80% katoen

20% polyester

Bestanden aanleveren voor de hoodie

Textiel bedrukken we altijd full colour, inclusief witte inkt. Dit geldt dus ook voor bedrijfskleding bedrukken en bijvoorbeeld een capuchon trui met foto of trui met tekst. Om kleding goed te kunnen bedrukken ontvangen wij graag een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK. Wenst u de hoodie met een foto te bedrukken, dan hoeft het aangeleverde bestand niet vrijstaand te zijn.

Wij drukken uw ontwerp zoals u deze bij ons aanlevert. Wilt u bijvoorbeeld een logo in het midden van de hoodie op borsthoogte laten drukken? Dan levert u een bestand aan waarbij het ontwerp zich bovenin het bedrukbaar gebied bevindt.


bestand bovenin
bestand onder
bestand volledig

Trui met capuchon vanaf 1 stuk

De hoodies worden digitaal bedrukt. Dit heeft als voordeel dat u ze al vanaf 1 stuks kunt bestellen. Maar net zo goed een grote oplage om als bedrijfskleding te gebruiken. Ook een spoedlevering van 2 werkdagen is mogelijk bij ons. Naast goedkope hoodie bedrukken, kunt u bij ons ook terecht voor het bedrukken van onder andere t-shirts, polo’s, vesten en ander promotiemateriaal in huisstijl. Bekijk daarvoor al onze bedrukte kleding.