0 producten € 0,00

Horeca notitieblokjes drukken en printen

Meer informatie

Voordelen van onze horeca notitieblokjes:

  • Al vanaf 1 stuks
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
horeca notitieblokjes drukken

Goedkope horeca notitieblokjes drukken

horeca notitieblokjes drukken

Handig voor terras, restaurant en café: de horeca notitieblokjes van Reclameland. Ze worden ook wel schrijfblokken, aantekeningenblokken of kladblokken genoemd. U kunt kiezen uit 25, 50 of 100 vel per blokje. De notitieblokjes worden gelijmd aan de bovenkant en zijn voorzien van een stevig grijs achterbord van 1 mm dik. Op zoek naar andere formaten, papiersoorten of afwerkingen? Kijk dan bij onze notitieblokken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Gratis drukwerkvoorbeelden

Een uitleg van de diverse papiersoorten ziet u door op de te klikken, die u bij de papiersoorten ziet. Wilt u de papiersoorten van Reclameland op uw gemak voelen, besnuffelen en uitproberen? Vraag geheel vrijblijvend onze gratis drukwerkvoorbeelden aan.

Bedrukte horeca notitieblokken in uw eigen ontwerp

Het ontwerp van uw horeca notitieblok is helemaal aan u. Standaard zijn de pagina's blanco. U kunt zelf lijntjes, ruitjes, logo's enzovoort in het ontwerp toevoegen.

De blokken met lijmbinding zijn zo gelijmd dat de pagina's afgescheurd kunnen worden. Voor langdurig gebruik raden we aan een variant met spiraalbinding te kiezen. Al onze horeca notitieblokken zijn standaard voorzien van kartonnen onderbord.

Optioneel voorzien we uw horeca notitieblokken van:

  • schrijflijnen
horeca drukwerk

Meer horeca drukwerk

We bieden veel meer horeca drukwerk aan. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: