0 producten € 0,00

Inpakpapier bedrukken

  • Al vanaf 1 vel
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
inpakpapier bedrukken

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop inpakpapier drukken

inpakpapier drukken

Geschenkpapier bedrukken met uw logo, afbeelding of ander ontwerp? Met gepersonaliseerd inpakpapier komt u goed voor de dag. Snel nodig? Bestel met spoedlevering en u heeft uw inpakpapier de volgende werkdag al in huis! Zie ook onze gondeldoosjes voor een andere manier om (kleine) geschenken te verpakken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Cadeaupapier bedrukken met logo

Ons cadeaupapier bedrukken we haarscherp in full colour met de beste Canon-printers ter wereld. Het 95 grams inpakpapier heeft altijd een breedte van 64,8 cm, de lengte kunt u helemaal zelf bepalen en wordt geleverd op rollen van maximaal 990 cm lang. Het materiaal is stevig en speciaal gemaakt voor het verpakken van presentjes. Inpakken maar!

Het inpakpapier wordt geproduceerd op een rol, zonder dat daar gebruik wordt gemaakt van een koker. U zit hierdoor niet vast aan een vaste diameter en kunt het cadeaupapier op verschillende manieren direct in gebruik nemen.


cadeaupapier bedrukken

Meer consumenten drukwerk

Naast pakpapier bedrukken we veel meer drukwerk voor consumenten. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: