0 producten € 0,00

Kerstkaarten drukken

De mooiste kerstkaarten drukken doet u natuurlijk bij Reclameland. Makkelijk bestellen, razendsnelle levering en altijd gratis verzending. Ga aan de slag met uw eigen ontwerp of lever een eigen drukbestand aan. Een kerstkaart laten drukken kan op verschillende papiersoorten en al vanaf 25 stuks.

Wilt u iemand last minute nog een kerstgroet sturen? Met onze spoedlevering heeft u uw kerst drukwerk de volgende werkdag al in huis!

  • Keuze uit verschillende luxe papiersoorten
  • Bijpassende enveloppen (optioneel)
  • Gratis verzending
kerstkaarten drukken

Kerstkaart laten drukken: snel en goedkoop

kerstkaarten drukken

Wat is er leuker dan uw eigen kerstkaarten drukken en te versturen naar familie of vrienden. En wat dacht u van kerstkaarten als marketing te gebruiken voor zakelijke relaties? Bij Reclameland printen wij uw ontwerp altijd in de hoogste kwaliteit en op de mooiste papiersoorten. Van kleine oplages tot duizenden stuks: wij zorgen dat u uw kerstkaarten snel in huis heeft. Met de optionele bijpassende enveloppen kunt u de geprinte kerstgroet direct versturen, zodra u uw bestelling binnen heeft.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De mooiste luxe papiersoorten

Speciaal voor u hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste papiersoorten waarop wij uw kerstkaarten drukken. Razend populair is het 300 grams ansichtkaartenkarton. Met de gladde voorzijde voor een heldere print en de ruwe beschrijfbare achterkant is deze ideaal voor het drukken van uw mooiste kerst ontwerpen. Achteraf voegt u eenvoudig een zelfgeschreven persoonlijke boodschap toe.

Wilt u gaan voor een meer duurzame optie? Dan zijn de papiersoorten als 300 grams biotop, 300 grams PaperWise en 300 grams recyclingpapier goede keuzes. Naast deze papiersoorten zijn er nog veel meer papiersoorten waar u uit kunt kiezen. Zo vindt u altijd een soort die bij u en uw ontwerp past.

Extra afwerkingen

Wilt u uw kerstkaarten drukken en iets extra’s geven? Dat kan met één van de extra afwerkingen waar u uit kunt kiezen. Hierbij heeft u keuze uit:

  • Mat of glans laminaat - Laminaat is een transparante laag die over het drukwerk wordt aangebracht. Hierbij kunt u kiezen uit glans (voor een hoogglans effect) of mat (voor een satijnachtige uitstraling). Deze afwerking biedt direct ook een betere bescherming tegen krassen en andere invloeden van buitenaf.
  • Ronde hoeken - De ronde hoeken zorgen ervoor dat uw ontwerp een wat lossere uitstraling krijgt. Hiervoor wordt een radius van 7 mm aangehouden.

Direct aan de slag met bijpassende enveloppen

kerstkaarten maken

Optioneel kunt u bij uw gepersonaliseerde kerstkaarten bijpassende enveloppen bestellen. Dit geldt uitsluitend voor de kerstkaarten bestelt met één van de standaardformaten, voor de optie ‘Eigen maat’ geldt dit niet. Voor de A6 kaarten en A5 kaarten heeft u de keuze uit de kleuren rood, groen of wit. Voor de andere formaten zijn het enkel witte enveloppen.

Luxe kerstkaarten met goudfolie, spot UV en meer

Kerst is dé periode om eens goed uit te pakken met extra luxe kerstkaarten. De folie (goud of koper) of spot UV geven - letterlijk en figuurlijk - extra glans aan uw ontwerp! De neus van Rudolf laten glimmen? Een gouden kerstgroet? Het kan allemaal! Bij het drukken van deze kerstkaarten wordt altijd een dubbelzijdig mat laminaat gebruikt. Dit voor een maximaal contrast tussen de afwerkingen en de rest van het ontwerp. Daarnaast geeft het ook nog eens extra stevigheid en bescherming aan uw zelf ontworpen kerstkaart. Ga snel aan de slag en maak uw eigen luxe kerstkaart!

Een eigen ontwerp maken

Voor het drukken van de kerstkaarten zijn er verschillende manieren om een eigen ontwerp te maken en aan te leveren. Als eerste kunt u natuurlijk een kant-en-klaar drukbestand aanleveren dat volgens de werktekening en aanleveringsspecificaties is opgemaakt. Uploaden doet u snel en eenvoudig tijdens het bestelproces.

Heeft u nog geen drukklaar bestand? Ga dan aan de slag in onze gratis online ontwerptool. Zo wordt gepersonaliseerde kerstkaarten laten drukken wel heel makkelijk! In deze tool kunt u kiezen uit bestaande ontwerpen en deze verder te personaliseren of u gaat helemaal zelf aan de slag. Zo voegt u bijvoorbeeld eenvoudig foto’s, logo’s en teksten toe om zo tot het gewenste eindresultaat te komen. U leest het al: voor het drukken van de mooiste kerstkaarten moet u bij Reclameland zijn!

Kerstkaarten drukken in verschillende oplages

Bij Reclameland hebben wij digitale én offset drukpersen. Wat hiervan het voordeel voor u is? U kunt kerstkaarten drukken in alle mogelijke oplages. De kleinere oplages printen wij digitaal. Dit is extra goedkoop zonder in te leveren op de kwaliteit. Kiest u voor een grotere oplage? Dan worden deze gedrukt op één van onze Komori offset drukpersen, waarbij wij duizenden kerstkaarten per uur drukken.

Alle populaire formaten en meer

Kerstkaarten bestelt u in alle soorten en maten. Het populairst en meest gekozen zijn het A6-formaat en het A5-formaat. Het eerstgenoemde formaat staat ook wel bekend als het ansichtkaartenformaat en is daarom erg gewild. Wilt u juist meer opvallen met een grotere kaart of heeft u simpelweg meer ruimte nodig om uw illustratie of ontwerp maximaal te laten schitteren, dan wordt vaak gekozen voor A5.

Zijn dit niet de formaten waar u naar op zoek bent? Bij Reclameland maken wij al het drukwerk voor u op maat, dus ook de kerstkaarten. Naast de vele verschillende populaire standaardformaten kiest u net zo gemakkelijk voor een eigen maat. Of laat het drukwerk stansen in een unieke vorm. Alles is mogelijk!