0 producten € 0,00

Koffie to go bekers bedrukken

Koffie to go bekers bedrukken en altijd uw kopje koffie bij de hand? Dat kan met de koffie to go bekers van Reclameland! De bekers worden rondom bedrukt in full colour, dus als u een logo, slogan of de favoriete foto van uw viervoeter erop wilt laten bedrukken. Het kan allemaal!

Start met bestellen »

  • Keuze uit 2 formaten
  • Wel 14 verschillende kleuren
  • Gratis verzending
koffie to go bekers

Kies inhoud:

Kies een kleur beker:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope koffie to go bekers bedrukken

koffie to go bekers

De koffie to go bekers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Want, waarom zou u na elk kopje koffie uw kartonnen bekertje weggooien als er een duurzame oplossing is? De koffie to go bekers van Reclameland zijn vaatwasser- en magnetronbestendig. Uiteraard kunt u de bekers ook gebruiken voor andere warme dranken, zoals thee of choco.

De deksel is voorzien van een gleufje die de juiste hoeveelheid koffie of thee doorlaat wanneer u een slok van uw warme drank neemt. De hoge kwaliteit deksel in combinatie met het gleufje zorgt ervoor dat knoeien en morsen tot het verleden behoort.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Koffie to go beker met eigen foto

De koffiebekers van Reclameland zijn beschikbaar in twee formaten. De grootste variant heeft een hoogte van 15,4 cm en een diameter van 9,45 cm. Deze heeft een handige draaideksel en is ook nog eens dubbelwandig, wat uw drank extra lang warm houdt. De buitenste laag is gemaakt van gerecycled plastic en bedrukken wij volledig rondom in full colour. Het formaat ligt lekker in de hand en zal stabiel in de meeste bekerhouders staan. De beker kunt u dus met een gerust hart meenemen in de auto.

Warmte bestendige to go bekers

Deze compacte dubbelwandige koffie to go beker heeft een inhoud van 250 ml en past onder de meeste koffiezetapparaten. Ook deze beker bedrukken wij voor u helemaal rondom en in full colour en uiteraard is de buitenste laag gemaakt van gerecycled plastic. Met een diamater van 9,5 cm en een hoogte van 12 cm zal deze beker stevig in de meeste bekerhouders passen, niks staat uw kopje koffie nog in de weg!

horeca drukwerk

Meer horeca drukwerk

We bieden veel meer horeca drukwerk aan. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: