0 producten € 0,00

Kranten drukken

Meer informatie

Enkele voordelen van onze kranten:

  • Al vanaf 1.000 stuks
  • Express levering mogelijk
  • Gratis verzending
kranten drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het aantal pagina's:

Hier kan gekozen worden voor het aantal pagina's. Dit is inclusief de voor- en achterkant. Hierdoor beginnen de aantal pagina's bij 4 stuks.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope kranten drukken

kranten drukken

Kranten drukken we bij Reclameland snel en voordelig door gebruik te maken van rotatiedruk. En u heeft ook nog eens heel veel keuze! Want wij drukken ze al vanaf 4 pagina's op tabloid formaat. Op zoek naar andere formaten, papiersoorten of aantal pagina's? Kijk dan bij onze magazines.

Vandaag de dag verloopt onze communicatie voornamelijk digitaal. Door de grote hoeveelheid aan digitale uitingen is het lastig om uw boodschap over te brengen via de digitale snelweg. Met kranten maakt u gebruik van een oud, vertrouwd en beproefd medium.

Uw krant kan worden gedrukt op 45 grams couranten papier. Dit is een standaard papiersoort waar ook bekende kranten als de "Metro" op worden gedrukt. Deze papiersoort is de goedkoopste die we aanbieden en is 100% gerecycled. Iets luxer papier is onze 52 grams verbeterd wit variant. Iets witter dan het standaard papier en hierdoor net dat beetje exclusiever.

Bedrukte kranten bestellen nog nooit zo eenvoudig

Standaard leveren we uw krant af in 5 werkdagen. Kiest u voor een express levering, dan heeft u het al binnen 3-4 werkdagen in huis. Uw kranten worden op pallets geleverd, in bundels en op slag gedraaid.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Optioneel voorzien we uw kranten van:

  • een extra vouw tot A4 formaat (gratis optie bij tabloid formaat)
  • nietjes

Let op: onze kranten worden altijd op pallet geleverd.

Wilt u het drukken van uw krant plannen? Voorbeelden zien? Speciale aanleververzoeken voor uw verspreider? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail of bel naar 0800-55555.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: