0 producten € 0,00

Lint bedrukken met tekst, logo of naam

Kies uit maar liefst 4 soorten lint. Van grosgrain lint tot satijnen lint, wij hebben het allemaal. Ons satijnen lint kan zowel full colour als met folie bedrukt worden!

  • Leverbaar per 100 meter
  • Foliedruk of full colour bedrukking
  • Gratis verzending

Let op: u bestelt het aantal meter, niet het aantal rollen. Op 1 rol zit 100 meter lint.


Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een breedte:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Bedrukt lint op rol bestellen

bedrukt lint op rol

Lint bedrukken met een eigen naam of tekst? Bestel bij Reclameland uw bedrukt lint op rol. Niet alleen leuk voor verpakkingen of cadeaus, maar ook om bijvoorbeeld een boeket bij elkaar te binden. Of gebruik bedrukt lint als tafeldecoratie op een bruiloft. De mogelijkheden zijn eindeloos. U bestelt het bedrukte lint per 100 meter, inclusief een handige dispenserdoos. Wel zo makkelijk!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Lint bedrukken: full colour met eigen ontwerp

Bij ons vindt u maar liefst 4 verschillende soorten lint: katoen, gerecycled, satijn en geribbeld lint (ofwel grosgrain lint). Zowel het katoenen lint als het gerecycled en geribbeld lint worden full colour bedrukt. Het satijnen lint bedrukken we op 2 manieren, namelijk full colour en een foliedruk.

Kiest u voor een full colour bedrukking? Het drukbestand voor een full colour bedrukking dient een formaat van 15 of 25 x 250 mm te hebben (afhankelijk van de gekozen breedte). De linten zijn standaard volledig wit. Het aangeleverde ontwerp wordt over de gehele lengte van het lint gedrukt. Een groot voordeel van een full colour bedrukking is dat er geen ruimte tussen de bedrukbare gebieden zit. U kunt het gehele lint bedrukken, en dus ook een aansluitende bedrukking aanleveren! Zo bepaalt u zelf de kleur van het gehele lint.

Lint met folie bedrukking

Bent u op zoek naar een luxe lint op rol? Kies dan voor een satijnen lint met een foliebedrukking. Bij een foliebedrukking heeft u de keuze uit 4 kleuren folie: goud, zilver, koper en rood. Naast de kleur van de bedrukking heeft u de keuze uit maar liefst 12 verschillende kleuren lint! Het ontwerp wat u aanlevert voor een folie bedrukking dient een formaat te hebben van 15 of 25 x 100 mm. Plaats aan zowel de linker- als rechterzijde 5 mm extra (onbedrukte) ruimte. Bij een foliedruk hebben we namelijk te maken met een tussenruimte van 10 mm. Het drukbestand krijgt door deze tussenruimte een formaat van 15 of 25 x 110 mm.

Let op: u bestelt het aantal meter lint wat u wilt ontvangen, niet het aantal rollen. Op 1 rol zit 100 meter lint.

Aanleveren drukbestand lint op rol

Houdt bij het aanleveren van een drukbestand voor het bedrukte lint op rol rekening met de volgende punten:

  • Voor het mooiste resultaat gebruikt u een minimale lettergrootte van 12 pt en een lijndikte van minimaal 3,5 pt.
  • Lever uitsluitend een vector bestand aan.
  • Kiest u voor een foliebedrukking? Gebruik in uw ontwerp een Pantone (PMS) kleur naar keuze. Het ontwerp wordt gedrukt in de tijdens het bestellen gekozen kleur.

lint met tekst

Meer verpakkingen

Naast bedrukt lint op rol bieden we veel meer verpakkingen aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: