0 producten € 0,00

Online losse textielframes bestellen

Meer informatie

  • Zilver of zwart
  • Eigen maat
  • Gratis verzending

Heeft u ook een peesdoek nodig? Kijk dan bij onze aluminium textielframes met peesdoek.

losse textielframes

Kies het type textielframe:

Kies een kleur textielframe:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een accessoire:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Textielframe bestellen

textielframes bestellen

Het textielframe bestaat uit 2 verschillende onderdelen: het frame en het peesdoek. Hierdoor is het gemakkelijk om 1 van beide onderdelen te vervangen of te verwisselen. Heeft u een zilverkleurig frame en wilt u deze omwisselen naar een zwart frame? Of juist andersom? Het frame bestelt u eenvoudig na. Bestelt u hetzelfde formaat als het te vervangen frame, dan kan het peesdoek eenvoudig overgeplaatst worden.

Het frame dat u bij Reclameland bestelt is geschikt voor de (losse) peesdoeken die u ook bij Reclameland kunt bestellen. Wij kunnen niet garanderen dat onze frames passend zijn voor andere (pees)doeken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Aluminium textielframe

De textielframes zijn erg veelzijdig en kunnen op verschillende manier ingezet worden. Voor tijdelijke evenementen zoals bijvoorbeeld beurzen, maar ook perfect voor speciale acties in winkels of in de horeca. Er zijn drie verschillende manieren om het textielframe te gebruiken: hangend aan een plafond, staand of hangend tegen de wand. Voor alle frames geldt dat deze in het zilver als zwart te bestellen zijn.

Hangend textielframe

Bij een hangend textielframe worden aan de bovenzijde van het aluminium frame oogjes gevestigd. Op deze manier kunt u het frame eenvoudig aan het plafond hangen. Houd er rekening mee dat hoe groter het frame is, des te meer gewicht er in het frame zit. Zeker bij bijvoorbeeld systeemplafonds is het aan te raden hier rekening mee te houden.

Staand textielframe

Kiest u voor een staand textielframe, dan worden er stevige staanders meegeleverd. Deze staanders hebben voldoende lengte om te voorkomen dat het textielframe gemakkelijk omvalt. Door de geringe hoogte van de staanders hoeft u niet bang te zijn dat u er zomaar over struikelt. Wel zo handig als u het staande textielframe in uw beursstand of winkel wilt gebruiken.

Textielframe aan de wand

Het textielframe kan ook eenvoudig aan een wand of muur gehangen worden. Met het handige ophangsysteem dat aan de achterzijde bevestigd is, hangt u het textielframe op aan de muur. Wilt u het doek verwisselen? Dan haalt u het textielframe eenvoudig weer van de muur om het doek te wisselen en weer terug op te hangen.