0 producten € 0,00

Notitieboeken bedrukken

De mooiste notitieboeken bedrukken met uw logo of een ander ontwerp? Voorzien van een harde kaft voor optimale stevigheid. Kies uit diverse motieven die voor u op elke pagina geplaatst worden. Het notitieboek bedrukken met met uw eigen logo? Deze voegt u eenvoudig toe aan het ontwerp.

Start met bestellen »

  • Al vanaf 5 stuks
  • Verschillende formaten en binnenwerken
  • Gratis verzending
notitieboeken drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Staand of dwars:

Kies hier of u de pagina's staand of liggend wilt hebben.

Kies een binnenwerk motief:

Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover:

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's :

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Uw eigen notitieboek bedrukken

notitieboeken drukken

Hardcover notitieboeken bedrukken is ideaal voor iemand die vaak onderweg is. De stevige omslag voorkomt dat de pagina’s gekreukt of beschadigd raken. Hierdoor blijven uw aantekeningen, tekeningen of notities netjes bewaard. Bovendien hebben de notitieboeken een professionele uitstraling. Dit maakt dat de notitieboeken met hardcover een favoriete keuze is voor zakelijke doeleinden, zoals vergaderingen of het bijhouden van belangrijke projectaantekeningen.

Naast notitieboeken, laat u bij ons ook eenvoudig verschillende soorten notitieblokken drukken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Notitieboek met hardcover

Onze notitieboeken met hardcover bedrukken wij op dezelfde manier als onze hardcover boeken. Het is een boek met een stevige cover. Deze cover wordt gemaakt met een stevig, dik karton en kan besteld worden in verschillende formaten. Een hardcover maakt elk notitieboek bijzonder, duurzaam en professioneel. Bij het vervaardigen van een hardcover boek, wordt het binnenwerk vakkundig verlijmd. Dit houdt de verschillende pagina’s stevig bij elkaar en zorgt dat het één geheel wordt. De volledige productie, van het drukken tot het binden, vindt plaats in onze eigen drukkerij. Dit stelt ons niet alleen in staat om de beste kwaliteit te leveren, maar ook om uitzonderlijk snelle levertijden te realiseren. Het afdrukken van een hardcover boek duurt bij ons slechts 4 werkdagen, of het nu gaat om 5 of 500 stuks.

Motieven voor notitieboeken

Naast het personaliseren van de omslag biedt het binnenwerk van de hardcover notitieboeken ook diverse opties die aansluiten bij verschillende gebruikersbehoeften. U kunt bij ons kiezen uit verschillende motieven voor het binnenwerk. Het gekozen motief wordt gedrukt op elke pagina van het binnenwerk. Zelf nog een logo of detail toevoegen? Geen probleem. Via ons upload- en ontwerpsysteem kunt u eenvoudig een logo, afbeelding of tekst toevoegen aan het standaard binnenwerk. Houd er hierbij wel rekening mee dat het ontwerp in het upload systeem op elke pagina herhaald wordt.

Hieronder een overzicht van de verschillende motieven waaruit gekozen kan worden:


Lijntjes

De klassieke gelinieerde pagina’s. Voor degene die gestructureerde aantekeningen nodig hebben, is dit de juiste keuze. Ideaal om een writer's block tegen te gaan.


Kleine ruitjes

Het kleine ruitjespatroon is ideaal voor wiskundige berekeningen of grafieken. De ruitjes zijn 5 x 5 mm, waarmee u eenvoudig formules en grafieken kunt uitwerken.


Bullet

Bullets, dots, stippen. Ze hebben vele namen en zijn dan ook breed inzetbaar. Het stippenpatroon biedt het perfecte sjabloon om de pagina’s helemaal naar wens in te richten. Van eenvoudige dagelijkse to-do lijsten tot complexe maandoverzichten en stemmingstrackers.


Isometrisch

Een innovatieve optie is het isometrische raster. Dit type raster bestaat uit een gelijkmatig verdeeld patroon van driehoeken. Ideaal voor ingenieurs, architecten en ontwerpers voor het plannen en visualiseren van driedimensionale objecten.


zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: