0 producten € 0,00

Postkaarten drukken

Wilt u uw eigen postkaarten drukken? Dat doet u snel, eenvoudig én altijd voordelig bij Reclameland. Laat de leukste vakantiefoto’s, de mooiste afbeeldingen of de grappigste teksten drukken op één van de vele papiersoorten. Een postkaart drukken kan in zowel een grote als kleine oplage en is al te bestellen vanaf 25 stuks!

Start met bestellen »

 • Optioneel met bijpassende enveloppen
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis verzending

Liever gevouwen kaarten kopen? Ga dan naar onze wenskaarten.

postkaarten laten drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Postkaart drukken met eigen foto

postkaarten laten drukken

Een postkaart drukken doet u bij Reclameland helemaal naar uw eigen wensen. Kies uit één van de verschillende standaard formaten of ga zelfs voor een compleet eigen formaat. De meest gekozen optie is het A6-formaat (10,5 x 14,8 cm), dat ook wel bekend staat als het postkaarten formaat. Met de keuze uit verschillende papiersoorten én afwerkingen maakt u vervolgens de postkaart helemaal uw eigen. Wat mogen wij voor u drukken?

Op zoek naar kaarten mét een vouw? Laat dan wenskaarten drukken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verschillende papiersoorten

Om de postkaart helemaal aan uw wensen te laten voldoen, is er een breed aanbod van verschillende papiersoorten waar u uit kunt kiezen. Van het populaire ansichtkaartenkarton tot postkaarten drukken op speciale papiersoorten als linnenpersing, kraft karton of metallic: het kan allemaal De papiersoorten zijn van zichzelf allemaal goed beschrijfbaar met pen of potlood. Laat u een zijde afwerken met bijvoorbeeld een mat of glans laminaat, dan zal deze zijde niet meer beschrijfbaar zijn.

Postkaarten drukken met goudfolie en andere afwerkingen

Kies voor één van de luxe afwerkingen om uw postkaarten iets extra’s mee te geven. Wat dacht u van bijvoorbeeld spot UV? Hierbij worden bepaalde delen uit uw ontwerp extra glanzend gemaakt, waardoor deze nóg meer opvallen. Of kies voor een van de foliedrukken. Hiermee kunt u bepaalde elementen in uw ontwerp voorzien van bijvoorbeeld goudfolie. Teksten, logo’s afbeeldingen: u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het drukken met goudfolie, koperfolie of spot UV. Dus wilt u een postkaart drukken die nog meer in het oog springt? Kijk dan eens bij deze luxe afwerkingen!

 • Glans laminaat

  Dit is een glanzende afwerking die over de volledige voor- en/of achterkant van de postkaart wordt aangebracht. Het glans laminaat is niet goed beschrijfbaar.

 • Mat laminaat

  Dit is een matte afwerking die over de volledige voor- en/of achterkant van de postkaart wordt aangebracht. Het mat laminaat is niet goed beschrijfbaar.

 • Spot UV

  Spot UV is een glanzende laag dit op bepaalde elementen in uw ontwerp worden aangebracht. Altijd in combinatie met een dubbelzijdig en beschrijfbaar mat laminaat.

 • Foliedruk

  De foliedruk wordt op bepaalde, door u aangewezen, elementen aangebracht. Altijd in combinatie met een dubbelzijdig en beschrijfbaar mat laminaat.

 • Afscheurstrook

  De afscheurstrook is een perforatielijn die wordt aangebracht in het papier. Hiermee kunt u eenvoudig over de lijn de postkaart in tweeën scheuren. De positie van deze afscheurstrook bepaalt u zelf, deze heeft geen vaste positie in het ontwerp.

 • Ronde hoeken

  De hoeken worden afgerond met een radius van 7 mm.

 • Bundelen

  De postkaarten drukken en bundelen wij per het aantal dat u heeft aangegeven. Dit kan per 100 of 250 stuks zijn. Handig voor bijvoorbeeld verspreiders.

Grote en kleine oplage postkaarten maken

Postkaarten maken kan bij Reclameland al vanaf 25 stuks! De kleinere oplages worden gedrukt op één van onze digitale persen. Juist op zoek naar een grote oplage postkaarten drukken? Op onze offset drukpersen worden de grote aantallen geproduceerd. Doordat er hier gebruik wordt gemaakt van gecombineerd drukwerk, is de prijs voor u extra aantrekkelijk!

ansichtkaarten laten drukken

Enveloppen meebestellen

Naast de postkaarten ook direct bijpassende onbedrukte enveloppen bestellen? Dat kan natuurlijk. Hierbij heeft u de keuze uit standaard witte enveloppen, groene of rode. Deze optie kunt u alleen selecteren als u kiest voor één van de standaard formaten.

Hoe kan ik een postkaart maken?

U maakt bij Reclameland uw eigen postkaart snel én eenvoudig. Heeft u al een kant-en-klaar ontwerp? Dan kunt u deze uploaden in het bestelproces. Houdt bij het opmaken van uw drukbestand altijd de werktekening bij de hand, zodat u exact weet met welke maten en marges u moet werken voor het beste eindresultaat.

Ook als u nog geen drukklaar bestand heeft kunt u aan de slag. Dit doet u via onze gratis online ontwerptool. Hier voegt u zelf foto’s, afbeeldingen, teksten en andere onderdelen toe aan het ontwerp. Zo kunt u, ook zonder enige grafische kennis, uw eigen postkaart maken!


promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: