0 producten € 0,00

Paraplu bedrukken met eigen logo

Met keuze uit maar liefst 13 verschillende basiskleuren en zoals u gewend bent inclusief snelle gratis levering. De paraplu’s zijn bedrukbaar op 1 tot 4 verschillende locaties.

 • 13 verschillende basiskleuren
 • 2 verschillende modellen
 • Gratis verzending

Kies het type paraplu:

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Opvouwbare paraplu bedrukken met logo

paraplu met logo

Een paraplu bedrukken kan gemakkelijk en snel bij Reclameland. Paraplu’s zijn razend populair als relatiegeschenk! Niet alleen omdat deze fijn zijn met een plensbui, maar ook omdat deze gemakkelijk te voorzien zijn van een bedrukking van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Hiermee kunt u slim promotiemateriaal aanbieden. De paraplu met logo is beschikbaar in maar liefst 2 modellen en 13 verschillende kleuren. Hiermee is er altijd een keuze die goed bij uw huisstijl aansluit. Paraplu’s voorzien wij van een zeef bedrukking van 1 PMS kleur naar wens (Pantone C) en kan op 1, 2 of 4 posities geplaatst worden. De paraplu’s worden met polyester geproduceerd en hierop wordt de bedrukking rechtstreeks voorzien. Goed om te weten: beide modellen worden geleverd inclusief een handige hoes van polyester!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Paraplu met logo: houten handvat

Paraplu’s bedrukken we in 2 verschillende varianten. De paraplu’s met een houten handvat hebben een gebogen handgreep, gemaakt van echt hout. Zowel de handgreep als de tip van de paraplu is van hout gemaakt en heeft een klassieke houten uitstraling. Deze paraplu’s hebben een gewicht van circa 400 gram, een diameter van ongeveer 105 centimeter en een gesloten lengte van 88 centimeter. Deze paraplu’s hebben een automatisch opzetmechanisme en 8 segmenten, ook wel baleinen genoemd. De bedrukking voor een paraplu met houten handvat kan per bedrukbaar segment voorzien worden op een grootte van 20 x 10 centimeter. Dit maakt deze paraplu’s een luxe relatiegeschenk.

Bent u op zoek naar meer leuke promotiematerialen? Kijk dan eens op onze pagina voor promotie drukwerk.

Vouwparaplu met bedrukking bestellen

Ook hebben wij mooie vouwparaplu’s in ons assortiment. Deze zijn licht van gewicht en makkelijk overal mee naartoe te nemen! Een vouwparaplu is voorzien van een metalen frame en kan met de hand geopend worden. Deze paraplu’s hebben een gewicht van circa 220 gram een diameter van ongeveer 85 centimeter. De geopende lengte is 55 centimeter en de gesloten lengte 33 centimeter. De vouwparaplu’s worden geleverd met een polyester beschermhoes in bijpassende kleur. De bedrukking kan geplaatst worden op een formaat van 15 x 10 centimeter.

Aanleveren

Voor het aanleveren is het belangrijk om de volgende specificaties aan te houden:

 • Minimale hoogte van het lettertype 2,2 mm
 • Minimale lijndikte 1,5 pt
 • Bedrukking 1 kleur (Pantone C)
 • Uitsluitend vectorbestanden
 • Wit is geen Pantone-kleur. Lever wit daarom aan als steunkleur.
  • Noem de kleurlaag: WHITE
  • Geef de steunkleur een kleurwaarde van 100% procent.
  • Gebruik geen kleurrasters en/of halve kleurwaardes.
  • Gebruik voor wit geen grafische effecten (kleurverloop, slagschaduwen en/of transparanties etc.)


paraplu’s bedrukken

Meer promotie drukwerk

Naast een paraplu bedrukken we veel meer promotioneel drukwerk. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: