0 producten € 0,00

Placemats bedrukken

  • Eigen aantal mogelijk
  • Spoed levering mogelijk
  • Gratis verzending
placemats drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope placemats bedrukken

placemats drukken

De placemats van Reclameland zijn ideaal voor het publiceren van het menu en het maken van reclame in uw restaurant of (eet)café. Wij bedrukken ze enkel- of dubbelzijdig full colour en altijd op A3 formaat. U hebt de keuze uit diverse papiersoorten en afwerkingen. Wilt u de placemats één keer inzetten? Onze 100 grams mat mc is geschikt als placemat voor eenmalig gebruik. Op zoek naar andere formaten en afwerkingen? Kijk dan bij onze flyers.

Laat uw placemats bedrukken met een kleurplaat om uw kleinste gasten bezig te houden. Gedrukt op recyclingpapier of lasergeschikt bankpost kunnen de kleurplaten met zowel potloden als stiften ingekleurd worden.

Placemats ontwerpen

Unieke placemats ontwerpt u natuurlijk zelf. U kan bij ons placemats ontwerpen in onze gratis online ontwerptool. In de tool maakt u uw eigen ontwerp door uw eigen logo, foto’s en tekst te uploaden. Zodra u uw ontwerp heeft goedgekeurd, gaan wij uw placemats maken. Online placemats maken en ontwerpen was nog nooit zo makkelijk!

Hergebruiken

Zoekt u placemats die vaker te gebruiken zijn? Het 120 grams water- ∧ scheurvast papier wordt vaak gebruikt voor startnummers en menukaarten, maar is ook zeer geschikt voor placemats. Dit materiaal neemt het vocht niet op en kan goed afgenomen worden met een vochtig doekje. Of kies voor een zwaardere papiersoort en voorzie deze van een glans of mat afwerking. Dit beschermt de bedrukking en maakt dat de placemats voorzichtig af te nemen zijn met een licht vochtige doek. De zijkanten blijven ook met een afwerking als deze kwetsbaar, want de nattigheid kan alsnog via de zijkanten in het papier trekken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Gratis drukwerkvoorbeelden

Een uitleg van de diverse papiersoorten leest u door op de te klikken. Wilt u de papiersoorten van Reclameland op uw gemak bekijken en voelen? Vraag geheel vrijblijvend onze gratis drukwerkvoorbeelden aan.

horeca drukwerk

Meer horeca drukwerk

We bieden veel meer horeca drukwerk aan. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: