0 producten € 0,00

Polo drukken: goedkoop en eigen ontwerp

Laat een polo bedrukken met een eigen foto of tekst. Onze premium dames en heren poloshirts bestaan 100% uit katoen. Goedkoop een polo laten bedrukken: bij Reclameland gaat altijd razendsnel.

Of het nu voor een zakelijk evenement is of voor een verjaardagspartijtje: met het drukken van polo's bij Reclameland wordt u altijd opgemerkt.

nieuw Laat nu uw logo borduren op een polo!

Start met bestellen »

  • 7 verschillende kleuren
  • Full colour bedrukking
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere bedrukte kleding.

polo bedrukken

Kies het soort polo:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Polo bedrukken of borduren

polo shirt bedrukken

Onze premium dames en heren polo’s bedrukken wij volledig full colour op onze digitale persen. De bedrukking is mogelijk op de voorkant, achterkant of op de borst. Ook een polo bedrukken met een combinatie van deze opties behoort tot de mogelijkheden. Ideaal voor een logo of tekst met weinig detail. Maar ook foto's of andere afbeeldingen horen tot de mogelijkheden. Zo laat u eenvoudig een polo bedrukken die aan al uw wensen voldoet!

De bedrukte polo’s mogen in de wasmachine op 40 graden. Let op: vanwege de opdruk niet geschikt om te strijken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Polo borduren met logo

Gaat u voor een professionele en duurzame uitstraling? Kies dan voor het borduren op de borst en/of rug. Dit doen wij met het Madeira Polyneon garen, deze garens zijn sterk en kleurvast. Zo geniet u ook voor langere tijd van deze extra luxe manier van drukken.

U kunt kiezen uit maar liefst 15 verschilldende draadkleuren. Elke kleur heeft een eigen kleurcode, deze ziet u staan in de laatste kolom. Staat in uw bestand een kleur welke niet in onderstaand overzicht staat? Geen probleem, met onze garenkast van meer dan 300 verschillende kleuren is er altijd een kleur die bij uw ontwerp past!

Standaard kleuren borduring

Kleur Kleurnaam Kleurcode
wit Wit 1801
zwart Zwart 1800
rood Rood 1588
navy blue Navy blue 1762
groen Groen 1651
grijs Grijs 1918
geel Geel 1971
roze Roze 1596
oranje Oranje 1678
cyaan Cyaan 1593
bruin Bruin 1565
paars Paars 1631
licht roze Lichtroze 1549
goud Goud 1670
zilver Zilver 1687

Kwaliteit polo's

De polo’s van Reclameland zijn van het kwaliteitsmerk Fruit of the Loom, een garantie voor kwaliteit, pasvorm en milieuvriendelijke en eerlijke productie.

Onze premium polo’s zijn heerlijk om te dragen, bestaan uit 100% katoen en zijn gemaakt van maar liefst 180 grams stof. Verder zijn ze voorzien van een ribkraag, ribmouwuiteinden en zijsplitjes aan de linker- en rechterkant ter hoogte van de middel. Ook maakt u ze gemakkelijk dicht met de 3-knoops-sluiting.

De bedrukte polo’s mogen in de wasmachine op 40 graden. Let op: vanwege de opdruk niet geschikt om te strijken.

polo laten bedrukken

Gewicht

wit: 170 g/m2

kleur: 180 g/m2

Materiaal

100% katoen

Polo Borduren: Bestanden aanleveren

Voor het borduren van uw logo of tekst op onze polo’s vragen wij om een ontwerpbestand dat voldoet aan onderstaande vereisten:

  • Vector bestand.
  • Minimale lijndikte 5,5 pt (2 mm).
  • Minimale tekengrootte 28 pt (10 mm).
  • Lettertypes omgezet naar contouren.

Belangrijk om te weten:

  • Grafische effecten zoals schaduwen, transparanties en kleurverlopen kunnen niet geborduurd worden.
  • Ronde grafische elementen kunnen vanwege het weven niet exact worden omgezet.

Bent u niet in het bezit van een grafisch programma, maar wilt u wel graag polo’s bestellen met een eigen borduring? Neem dan contact op met onze ontwerp afdeling. Onze ontwerpers kijken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Polo bedrukken: bestanden aanleveren

Om de kleding zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK. Wenst u de polo met een foto te bedrukken, dan hoeft het aangeleverde bestand niet vrijstaand te zijn.

Uw ontwerp komt op de polo zoals u deze bij ons aanlevert. Wilt u bijvoorbeeld een logo in het midden van de polo op borsthoogte laten drukken? Dan levert u een bestand aan waarbij het ontwerp zich in het midden van het bedrukbare gebied bevindt


bestand locatie hoog
bestand locatie laag
bestand locatie volledig

Polo laten bedrukken: vanaf 1 stuk

Een polo laten bedrukken bij Reclameland? Dan wordt uw eigen ontwerp in full color op de poloshirts getoond. Deze polo's worden digitaal bedrukt, dit heeft als groot voordeel dat ze al vanaf 1 stuks te bestellen zijn! Ook een spoedlevering van 2 werkdagen is mogelijk bij ons. Kies voor een bedrukking op de voorkant, achterkant, borst of een combinatie van deze locaties. Zo laat iedereen polo bedrukken naar zijn of haar wensen!