0 producten € 0,00

Posterrails bestellen

  • Al vanaf 1 stuks
  • Met of zonder posters
  • Gratis verzending
posterrails

Kies een type posterrail:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope posterrails bestellen

posterrails

Posters ophangen was nog nooit zo makkelijk als met aluminium posterrails, ook wel bekend als posterklemmen of postersnaps, van Reclameland. U klemt uw poster aan de boven- en onderzijde in de rails. Door middel van de bijgeleverde oogjes kunt u de rails vervolgens gemakkelijk bevestigen aan het plafond. Op zoek naar een ophangsysteem waar u uw poster in vast kunt klikken? Kijk dan bij onze kliklijsten.

De meeste mensen hangen hun poster op met plakband. Door op elke hoek een stukje te plaatsen, blijft het geheel op zijn plaats. Het is bij deze manier van ophangen lastig de poster strak tegen de muur te krijgen. Helemaal als de muur niet volledig vlak is.

Wilt u uw poster écht strak ophangen kies dan voor posterrails van Reclameland. Uw poster blijft dan mooi strak hangen en het geeft ook nog eens een luxueuze uitstraling.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

posterrails met poster

Posterrails inclusief poster

Direct posters met een actie, mededeling of gewoon een mooie afbeelding meebestellen? Het kan allemaal. Voor de posters in uw posterrails heeft u de keuze uit 170 grams mat of glans mc.

losse posterrails

Losse posterrails

Heeft u al A2, A1, A0, B2 of A1 posters en bent u alleen op zoek naar de losse posterrails? Ook dat is makkelijk bij Reclameland te bestellen.

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: