0 producten € 0,00

Raamstickers maken en bestellen

  • UV bestendig
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
raamstickers drukken

Kies een vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope raamstickers maken

raamstickers drukken

Onze bedrukte raamstickers worden gemaakt naar de maten en contouren die u opgeeft. Zo bent u niet gebonden aan standaardafmetingen en verzekerd van een sticker die bij u past. Het gebruikte materiaal is UV-bestendig. Hierdoor heeft u lang plezier van uw aankoop. Op zoek naar stickers om op straat of de betegeling te bevestigen? Kijk dan eens bij onze straatstickers.

De raamstickers van Reclameland zijn bij uitstek geschikt voor bedrijfspanden en winkelruimtes. Laat raamstickers maken met uw naam, afbeelding of slogan en til uw bedrijf naar een hoger niveau.

Of geef bijvoorbeeld uw bedrijfswagens een makeover door ze te voorzien van uw eigen logo. De raamstickers zijn ook uitstekend te combineren met onze magneetstickers. Alle ogen zullen op u gericht zijn als u langsrijdt.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Raamstickers drukken en bestellen

De stickers worden los geleverd. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling snel in huis. Heeft u de raamstickers zo snel mogelijk nodig? Ze zijn met spoed te bestellen: vandaag voor 15:00 besteld = morgen in huis.

Stickers outdoor transparant

Transparante outdoor stickers hebben een dikte van 150 um en zijn uitstekend geschikt voor buitengebruik, de inkten zijn water- en UV-bestendig. Belangrijk om te weten is dat transparante outdoor stickers geen breeklijn hebben op de achterzijde.

raamstickers bedrukken

One way vision stickers

Uit het raam kunnen kijken terwijl aan de andere zijde voorbijgangers uw logo, slogan of bedrijfsnaam te zien krijgen? Het kan met one way vision stickers van Reclameland. De sticker wordt aan de witte zijde bedrukt en aan de buitenzijde van het raam geplakt. Dankzij de zeer kleine gaatjes is vanaf de buitenzijde de bedrukking goed zichtbaar, maar kunt u er vanaf de binnenkant doorheen naar buiten kijken.

raamstickers bedrukken

Quickmount stickers

Onze quickmount stickers zijn speciaal gemaakt voor bevestiging op glas. Ze zijn eenvoudig te monteren dankzij het speciale patroon waarmee de lijm is aangebracht op het materiaal. Hierdoor behoren luchtbellen onder de sticker tot het verleden. Plakken hoeft ook niet met water en zeep te gebeuren. U kunt kiezen uit zes varianten quickmount stickers: satin wit (niet transparant), mat transparant, glans transparant premium wit, zilver en goud.

Belangrijk

Bij het opplakken van de stickers is het belangrijk dat de omgevingstemperatuur minimaal 15 graden Celsius bedraagt. Hierdoor kan de lijm het beste hechten. Bestelt u contour gesneden stickers, houd er dan rekening mee dat er geen vormen in het ontwerp zitten die te smal zijn.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: