0 producten € 0,00

Raamstickers maken

Wilt u raamstickers maken voor uw winkelruit om acties op aan te kondigen? Of wilt u uw logo op het raam van uw bedrijfsauto plakken? Bij Reclameland kunt u uw eigen raamstickers ontwerpen in verschillende maten en vormen! Onze raamstickers bestellen én plakken is bovendien zeer eenvoudig.

Liever stickers maken voor andere doeleinden? Bij Reclameland heeft u keuze uit ontzettend veel verschillende soorten!

Start met bestellen »

  • UV bestendig
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze instructies voor raamstickers plakken!

raamstickers drukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Raamstickers bestellen

raamstickers drukken

Onze raamstickers maken wij altijd op aan de hand van de de maten en contouren die u opgeeft. Geen gedoe met afmetingen die net niet bij u passen, maar altijd een raamsticker bestellen die exact voor u op maat wordt gemaakt. Met de keuze uit de verschillende materialen en eventuele afwerkingen kunt het product nog verder personaliseren naar uw wensen. Uiteraard wordt uw ontwerp gedrukt met de beste inkten, die UV-bestendig zijn. Op die manier geniet u maximaal van de kleuren van de print!

Op zoek naar nog meer opties om promotie te maken? Kijk dan eens bij bijvoorbeeld onze vloerstickers.

De raamstickers van Reclameland zijn bij uitstek geschikt voor bedrijfspanden en winkelruimtes. Laat uw naam, logo of slogan drukken en til uw bedrijf direct naar een hoger niveau.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Raamstickers maken

De raamstickers worden los geleverd. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling altijd snel in huis. Kunt u niet langer wachten en heeft u uw bestelling extra snel nodig? Kies dan voor een spoedlevering. Voor de deadline besteld, betekent de volgende werkdag al in huis.

Wilt u de raamstickers aan de binnenzijde van het raam plakken? Kies dan voor een transparant materiaal en laat uw ontwerp spiegelen. Op die manier is de print toch goed te zien aan de buitenzijde van het raam of glas.

Outdoor transparant

Transparante outdoor raamstickers hebben een dikte van 150 um en zijn uitstekend geschikt voor buitengebruik, de inkten zijn water- en UV-bestendig. Belangrijk om te weten is dat transparante outdoor stickers geen breeklijn hebben op de achterzijde. De inkten zijn niet 100% dekkend en zullen dus ook gedeeltelijk transparant blijven.

Bekijk onze video en zie stap voor stap hoe een outdoor raamsticker geplakt moet worden!
raamsticker one way vision

One way vision

Uit het raam kunnen kijken terwijl aan de andere zijde voorbijgangers uw logo, slogan of bedrijfsnaam te zien krijgen? Het kan met het one way vision materiaal van Reclameland. De bedrukking komt op de witte zijde en wordt aan de buitenzijde van het raam geplakt. Dankzij de zeer kleine gaatjes is vanaf de buitenzijde de bedrukking goed zichtbaar, maar kunt u er vanaf de binnenkant doorheen naar buiten kijken.

Bekijk onze video en zie stap voor stap hoe een one way vision raamsticker geplakt moet worden!
raamstickers bedrukken

Quickmount

Dit quickmount materiaal is speciaal gemaakt voor bevestiging op glas. Dankzij de miniscule en vrijwel onzichtbare gaatjes is het bevestigen erg eenvoudig. U kunt de sticker zelfs nog herpositioneren, mocht u tijdens het plakken toch niet helemaal tevreden zijn. Door de gaatjes krijgen luchtbellen ook geen kans en zijn eenvoudig te verwijderen. Er zijn drie varianten waar u uit kunt kiezen: satin white (niet transparant), mat transparant en glans transparant. Inkten op de transparante varianten zijn niet 100% dekkend.

Raamstickers plakken

Bij het plakken en bevestigen is het belangrijk dat de omgevingstemperatuur minimaal 15 graden Celsius bedraagt. Vanaf deze tempratuur hecht de lijm het beste en zal het eindresultaat mooier zijn.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: