0 producten € 0,00

Re-board statafels bedrukken

  • Stevig 16 mm dik materiaal
  • Spoed levering mogelijk
  • Gratis verzending
re-board statafel bedrukken

Kies een model statafel:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope re-board statafels bedrukken

re-board statafel bedrukken

U bestelt uw re-board statafels voorzien van uw eigen ontwerp makkelijk en snel bij Reclameland. De statafels zijn geschikt voor verschillende evenementen, zoals feestjes en beurzen. Ze zijn prettig om aan te staan, al dan niet onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zijn ze perfect voor uw ontvangstruimte, omdat u de statafel kan bedrukken met uw huisstijl en deze zo naadloos aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. Bent u op zoek naar een tafel voor de beurs waarin u ook spullen kan opbergen? Kijk dan eens bij onze re-board beursbalie!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Het re-board materiaal dat wij gebruiken voor de statafels kent u misschien als:

  • honingraatkarton
  • falconboard

Met of zonder bedrukking

Wij drukken uw ontwerp met onze Arizona printers full colour direct op het re-board materiaal, wat de mooiste printkwaliteit geeft. Gebruikt u de statafel op een themafeestje? Pas het ontwerp dan geheel op het thema aan. De statafels kunnen we enkelzijdig bedrukken wat betekent dat uw ontwerp rondom geprint wordt aan de buitenzijde van de kartonnen statafel. De binnenzijde behoudt de witte kleur van het materiaal. Wilt u de statafel bestellen zonder een opdruk? Kies dan voor de optie 'geen bedrukking' tijdens het bestelproces.

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: