0 producten € 0,00

Schort bedrukken

Een schort bedrukken met uw eigen foto, logo of ander ontwerp? Dat kan bij Reclameland! Met de keuze uit twee varianten en verschillende kleuren vindt u altijd een bedrukt schort dat bij u past. De schorten bestaan voor 100% uit stevig katoen. Dit maakt ze geschikt voor zowel thuis in de keuken als voor professioneel gebruik. Waarmee mogen wij uw schort bedrukken?

Start met bestellen »

  • Full colour bedrukt (inclusief witte inkt)
  • Keuze uit vele kleuren schorten
  • Gratis verzending
schort bedrukken

Kies het soort schort:

Kies een kleur schort:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Schorten bedrukken met foto of ander ontwerp

schort bedrukken

Uw schorten bedrukken wij met alles wat u maar wilt. Dit kan gaan om een logo van het restaurant waar u werkt, een slogan of naam van een festival of juist een leuke foto! Een schort bedrukt met uw eigen ontwerp zorgt er altijd voor dat u goed voor de dag komt. Ook ideaal om cadeau te doen aan iemand die graag in de keuken of achter bijvoorbeeld de barbecue staat. Of wat denken van een origineel Vader- of Moederdag cadeau? Voor een echte keukenprins- of prinses mag een goed schort niet ontbreken.

Schort bedrukt met logo

Wanneer u een schort bedrukt met een eigen ontwerp, heeft u de keuze uit twee verschillende varianten: een luxe model en een luxe model met voorvak. Bij een luxe model schort bedrukken heeft u keuze uit maar liefst twaalf verschillende kleuren. Handig, want zo vindt u altijd een kleur die bij u past. Het luxe model schort heeft een breedte van 62 cm en is 82 cm lang.

Wilt u een extra luxe uitvoering? Laat dan uw schort bedrukken als luxe schort met voorvak variant. Deze is beschikbaar in de kleur zwart. Met een grote opbergzak aan de voorzijde en een verstelbare gesp in de hals is dit schort een aanwinst voor iedereen die graag in de keuken staat. Het katoen waarvan het schort is gemaakt, is 100% Fairtrade gecertificeerd. Extra duurzaam dus! De lengte van dit premium bedrukte schort is 84 cm met een breedte van 60 cm.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Keukenschort bedrukken voor thuis

Het keukenschort bedrukken wij bij Reclameland volledig digitaal. Het grote voordeel van een digitale druk, is dat er geen minimale oplage geldt. Zo bestelt u uw schort bedrukt met een eigen ontwerp of foto al vanaf 1 stuk. Maar ook voor grotere oplages kunt u bij ons terecht. Voor iedere oplage geldt dat uw ontwerp haarscherp op het katoen wordt geprint.

Het bedrukken gebeurt met UV- en waterbestendige inkten. Dit betekent dat het schort én de print zonder problemen nat mogen worden en ook voor buiten lang kleurvast zijn. Naast de keuken in huis, zijn de bedrukte schorten dus ook ideaal voor bij de buitenkeuken en barbecue.


Opdruk van een schort

Een keukenschort of kookschort is handig en daarnaast een sterke reclamedrager. Een bedrukt schort heeft een opdruk van maximaal 20 x 16 cm (b x h). We bedrukken de schorten altijd digitaal full colour. Uiteraard zijn onze inkten water- en UV-bestendig.

Bekijk aanvullende informatie


Bestand correct aanleveren

Uw bedrukte schort kunt u op ontzettend veel manieren inzetten. Gebruik deze thuis in de keuken of ze in bij groot evenement of festival. Een goede opdruk is in alle gevallen belangrijk. Wij leggen u graag uit hoe u uw drukbestand aan kunt leveren om tot het gewenste resultaat te komen.

Allereerst is het belangrijk dat u voor logo’s en/of teksten een vrijstaand ontwerp aanlevert. Op die manier voorkomt u dat er een vlak of achtergrond mee gedrukt zal worden. Gaat om een bijvoorbeeld een foto die volledig geprint moet worden? Dan is het vrijstaand aanleveren niet nodig.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand
    (NB: dit geldt niet voor foto's)

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Net als bij het andere full colour drukwerk, levert u het bestand voor het bedrukken van uw schort in CMYK-kleuren aan.