0 producten € 0,00

Schort bedrukken

Kom altijd professioneel voor de dag en laat bij Reclameland een eigen schort bedrukken! Of het nu thuis achter de barbecue is, tijdens een festival in een foodtruck of in een professionele keuken: onze bedrukte schorten maken van iedereen een chef. Keuze uit verschillende soorten en kleuren en altijd bedrukt met eigen logo of ander ontwerp.

Met een levertijd van slechts 4 werkdagen heeft u uw bestelling altijd snel in huis. En met een spoedbestelling is dit zelfs al de volgende werkdag!

nieuw Laat nu uw logo borduren op een schort!

Start met bestellen »

  • Kies uit bedrukken (full colour) of borduren (tot wel 15 kleuren)
  • Verschillende soorten en kleuren
  • Gratis verzending
schort bedrukken

Kies het soort schort:

Kies een kleur schort:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Schort bedrukken bij Reclameland

schort bedrukken

Bij Reclameland laat u snel, eenvoudig en goedkoop een schort bedrukken. Doordat wij het volledige proces - van het bedrukken tot verzenden - in eigen hand hebben, krijgt u bij ons altijd de beste kwaliteit tegen een lage prijs. Een logo, slogan, tekst of foto professioneel gedrukt? Wij regelen het voor u! Niet alleen leuk voor professioneel gebruik, maar ook een ideaal geschenk voor een verjaardag, jubileum of ander feest. Kortom: met de bedrukt schorten van Reclameland komt u altijd goed voor de dag.

Niet alleen handig tijdens het koken, maar ook tijdens het pottenbakken, schilderen of andere activiteiten waarbij uw kleren vies kunnen worden. Zo ziet u er altijd goed uit!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verschillende varianten

Voor het bedrukken van een schort heeft u de keuze uit twee uitvoeringen: een luxe schort of een luxe schort met voorvak. Beide zijn gemaakt van stevig katoen dat tegen een stootje kan en dus ook bij intensief gebruik lang mooi blijft. Het grootste verschil tussen de opties is het handige voorvak. Ideaal om keukengerei in op te bergen en toch binnen handbereik te houden. Hieronder ziet de overige specificaties van beide soorten:

Luxe schort

Kleuren:
wit zwart navy dark grey naturel

Materiaal:
100% katoen

Gewicht:
240 g/m2

Luxe schort met voorvak

Kleuren:
zwart

Materiaal:
100% Fairtrade katoen

Gewicht:
200 g/m2

Meer informatie »

Schort bedrukken of borduren

Er zijn twee technieken die wij gebruiken om het ontwerp op de schorten te krijgen: bedrukken en borduren. Het bedrukken wordt gedaan op basis van een full colour ontwerp. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om een schort met foto te bestellen. Ook andere full colour afbeeldingen zoals logo’s en teksten worden haarscherp op het textiel gedrukt. Naast full colour is bij kleding bedrukken wit ook een mogelijke extra drukkleur.

Kleding borduren is een techniek waarbij uw ontwerp met garen op de stof wordt gestikt. Met tot wel 15 kleuren per keer en keuze uit 300 kleuren zijn die opties bijna eindeloos. De gebruikte garen zijn slijt- en kleurvast zodat uw bedrukte schort als nieuw blijft, ook na vele keren wassen. Meer informatie over borduren »

Drukbestand voor schorten maken

Gratis een eigen ontwerp maken voor het bedrukken van het schort? Dat kan in de online ontwerptool van Reclameland! Voeg hier uw eigen foto’s, logo’s, teksten en andere elementen toe en u kunt zelf de mooiste ontwerpen maken. Grafische of technische kennis is hierbij niet nodig! Hulp nodig of vragen? Neem contact op met onze bestandenafdeling, zij helpen u graag verder.

Is er al een drukklaar bestand dat u wilt laten drukken? Tijdens het bestelproces uploadt u deze snel en eenvoudig. Houd bij het ontwerpen wel altijd de werktekening en/of template bij de hand. Zo weet u altijd met welke maten en marges u moet werken en laat het mooiste schort bedrukken.

Correcte bestanden

Voor alle bestanden behalve foto’s geldt dat deze vrijstaand aangeleverd moeten worden. Dit voorkomt dat er een achtergrond of vlak mee wordt gedrukt. Foto’s zijn normaal gesproken een volledig vlak, dus daarbij hoeft er geen rekening mee gehouden te worden. Op de afbeeldingen hieronder ziet u hoe u het bestand het beste kunt aanleveren voor een bedrukt schort.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand
    (NB: dit geldt niet voor foto's)

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK