0 producten € 0,00

Schort bedrukken

 • Full colour bedrukt (inclusief witte inkt)
 • Keuze uit vele kleuren schorten
 • Gratis verzending
schort bedrukken

Kies het soort schort:

Kies een kleur schort:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop schort bedrukken

polo's bedrukken

Goedkoop een schort bedrukken doet u eenvoudig bij Reclameland. Bij ons basic model kan u uit maar liefst 12 kleuren schorten kiezen. We bedrukken ze met uw eigen ontwerp, tekst of logo. Zo is een schort met naam een uniek cadeau voor bijvoorbeeld Vaderdag en straalt u op een festival professionaliteit uit met een schort met bedrijfslogo. Het basic model is 62 cm breed en 87 cm lang.

Premium schort bedrukken

Ons premium schort is gemaakt van 100% gecertificeerd Fairtrade katoen. Dit model heeft een grote voorzak en een verstelbare gesp aan de hals. Het premium schort is in de kleur zwart verkrijgbaar en 60 cm breed en 84 cm lang. Dit kwalitatieve schort is zeer geschikt voor professionele doeleinden, als hooggekwalificeerde restaurants en brasseries.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Schort inzetten

Een katoenen schort is handig om te gebruiken, maar ook leuk om weg te geven. Onze bedrukte schorten zien we vaak terug bij:

 • restaurants en cafés
 • festivals en feesten
 • thuis

Opdruk van een schort

Een keukenschort of kookschort is handig en daarnaast een sterke reclamedrager. Een bedrukt schort heeft een opdruk van maximaal 20 x 16 cm (b x h). We bedrukken de schorten altijd digitaal full colour. Uiteraard zijn onze inkten water- en UV-bestendig.

schorten bedrukken

Bestanden aanleveren

Om de schorten zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK. Wenst u het schort met een foto te bedrukken, dan hoeft het aangeleverde bestand niet vrijstaand te zijn.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
 • Bestand is CMYK
 • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
 • Ontwerp is niet vrijstaand
  (NB: dit geldt niet voor foto's)

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
 • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Service van Reclameland

Wilt u een basic schort, premium schort of andere kledingstukken professioneel laten bedrukken? Dan kiest u voor Reclameland! Naast goedkope schorten bedrukken kunt u ook bij ons terecht voor shirts bedrukken, hoodies bedrukken en ander promotiemateriaal in huisstijl.