0 producten € 0,00

Servetten bedrukken met logo of tekst

De servetten bestelt u in kleine en hoge oplages én zoals u van Reclameland gewend bent, altijd met gratis verzending!

nieuw Laat nu uw logo borduren op een stoffen servet!

Start met bestellen »

 • 3 verschillende materialen
 • Full colour, PMS bedrukking of borduren
 • Gratis verzending

Op zoek naar meer drukwerk? Neem snel een kijkje bij ons overige horeca drukwerk.

servetten bedrukken

Kies een soort servet:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Servetten bedrukken met naam of logo

servetten bedrukken

Bij Reclameland kunt u eenvoudig en snel servetten bedrukken met een logo of tekst. Deze servetten zijn niet alleen handig bij een hapje of een drankje, maar door de eigen bedrukking ook een subtiel promotiemiddel. Dit maakt de bedrukte servetjes ideaal voor horecagelegenheden! Van het gebruiken in restaurants tot cafés tot op verjaardagen en bruiloften, de bedrukte servetten komen altijd van pas.

De bedrukking voor op de servetten kan op 4 verschillende locaties worden geplaatst. Van een kleiner logo van 5 x 4 cm tot een bedrukking van 33 x 33 cm over het gehele oppervlakte van de servet. Er zijn mogelijkheden voor zowel het bedrukken van een enkelzijdige CMYK full colour als PMS bedrukking. Hiermee bepaalt u zelf of er een klein en subtiel logo geplaatst mag worden, of een uitbundige bedrukking over het volledige oppervlakte.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Servetten met logo bestellen

De bedrukte servetten van Reclameland zijn verkrijgbaar in twee verschillende materialen. Onze basic servetten worden gemaakt van een 3-laags tissue materiaal en onze premium servetten van een hoogwaardig Airlaid materiaal. Het Airlaid materiaal voelt aan als een zacht textielmateriaal en heeft een fijne linnenstructuur. Dit materiaal is tevens extra sterk en vochtabsorberend. Beide materialen zijn onschadelijk voor eet- en drinkwaren en zijn dan ook chloorvrij gebleekt. De gebruikte inkten voor de bedrukking zijn op waterbasis, waardoor de servetten milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar zijn.

Stoffen servetten borduren

Bent u opzoek naar een luxere uitstraling dan een papieren servet? Kies dan voor ons stoffen servet. Dit witte servet is gemaakt van 100% katoen en borduren wij voor u op 2 verschillende locaties in maxiaal 15 verschillende kleuren per ontwerp. Het maximale formaat voor uw borduring zal 10 x 10 cm zijn, genoeg plaats voor een logo, quote of naam.

Wij vragen voor het borduren van servetten om een vector bestand. Gebruikt u wit in uw ontwerp? Zorg ervoor dat de witte delen in uw drukbestand ook als steunkleur zijn gedefinieerd en geef deze de naam WHITE. Ook handig om te weten:

 • Zorg ervoor dat het bestand in een vectorformaat is om een optimale kwaliteit te waarborgen.
 • Het is mogelijk om maximaal 15 verschillende kleuren per motief te gebruiken.
 • Houd een minimale lijndikte van 5,5 pt (2 mm) aan om de details goed weer te geven.
 • Gebruik een minimale tekengrootte van 28 pt (10 mm) om ervoor te zorgen dat uw tekst duidelijk leesbaar is.
 • Zet lettertypes om naar contouren om eventuele compatibiliteitsproblemen te voorkomen.
 • Ronde grafische elementen kunnen vanwege het weven niet exact worden omgezet.
 • Gebruik een minimale uitsparing van 8,5 pt (3 mm)
 • Grafische effecten zoals schaduwen, transparanties en kleurverlopen kunnen niet geborduurd worden.

Beschikbare kleuren borduren

Het gekozen textiel borduren wij in maximaal 15 verschillende kleuren garen per ontwerp. De complete collectie polyneon garens No.40 van het merk Madeira hebben wij standaard op voorraad. Dat betekent dat er keuze is uit 413 verschillende uni-kleuren, waarvan 24 fluorescerende kleuren. Er is altijd een kleur die bij uw ontwerp past! Wij zoeken een kleur die het dichtsbij de kleur in het ontwerp zit en stikken dan het ontwerp met onze borduurmachines op uw gekozen textiel.

Wilt u een specifiekekleur kleur bij uw ontwerp? Dan kunt u de kleurcode doorgeven na het bestellen aan onze klantenservice.

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon (09 397 09 99) of ons contactformulier. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

servetten met logo

Meer horeca drukwerk

Naast servetten bedrukken we veel meer horeca drukwerk. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: