0 producten € 0,00

Standaard kalenders drukken en printen

Wilt u een standaard kalender drukken? Bij Reclameland doet u dat snel en eenvoudig. Met de gratis templates kunt u direct aan de slag. Stel eenvoudig samen naar uw eigen wensen door te kiezen uit de verschillende opties. Met de verschillende papiersoorten en afwerkingen maakt u eenvoudig uw eigen standaard kalender.

Kies voor een eigen formaat of ga voor één van de standaard formaten. Samen met de liefst 14 verschillende papiersoorten vindt u altijd de perfecte combinatie.

Start met bestellen »

  • Bestellen kan al vanaf 1 stuks
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
standaard kalenders drukken

Kies een type kalender:

Kies een staander:

Kies een formaat kalender:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Uw eigen standaard kalender printen

kalenders met spiraalbinding drukken

Een standaard kalender printen kunt u laten doen om verschillende redenen. Door de brede inzetbaarheid, wordt dit product dan ook op veel verschillende manier gebruikt. Dit kan zijn als decoratie bij u thuis aan de muur. Maar ook zakelijk in het kantoor of zelfs als relatiegeschenk is het een ideaal product. Doordat u zelf de foto’s, afbeeldingen en logo’s kiest die wij op voor u mogen drukken. Samen met de andere opties waar u uit kiest, stelt u eenvoudig het product samen dat bij u en uw bedrijf past.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Afwerking

Het laten afwerken van het drukwerk kan op verschillende manieren. De afwerking bepaalt uiteindelijk voor een groot gedeelte hoe het item uiteindelijk aan de muur hangt. Met name de gekozen papiersoort heeft hier een grote invloed op. Bij Reclameland heeft u de keuze uit maar liefst 14 verschillende papiersoorten. Het zijn stuk voor stuk hoogwaardige en stevige papiersoorten, waardoor u altijd een degelijke bedrukte product ontvangt. Ongeacht de materiaalkeuze.

Spiraalbinding

Om het ophangen extra makkelijk te maken zijn er twee verschillende opties. Allereerst kunnen de verschillende bladen bij elkaar worden gehouden door middel van een ringband. Deze ringband is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, zilver of zwart. U kiest zelf welke het beste bij uw ontwerp past.

Daarnaast kunt u kiezen voor de opties ophangoog of boorgat. Een ophangoog wordt bevestigd in de spiraalbinding. Een boorgat komt onderaan iedere pagina. Beide opties zorgen ervoor dat u het zelf ontworpen drukwerk eenvoudig aan de muur kunt hangen.

Wist u dat u bij Reclameland nog meer soorten kalenders kunt laten drukken? Altijd met uw eigen ontwerp!

Standaard kalender drukken met eigen ontwerp

Een eigen ontwerp, creatie of foto's drukken, daarvoor bent u bij Reclameland aan het juiste adres. Er zijn verschillende manieren om uw eigen ontwerp aan te leveren. Als eerste kunt u, aan de hand van de werktekening, zelf aan de slag. Op die manier heeft u volledige controle over het drukbestand en het ontwerp.

Werkt u liever vanuit een template? Dat kan ook! Bij ons downloadt u eenvoudig de verschillende templates die bij uw gekozen product passen. Door zelf foto’s, afbeeldingen en logo’s toe te voegen, maakt u eenvoudig uw eigen drukbestand. Zo kan iedereen een gepersonaliseerd en uniek item laten drukken.

12 pagina's 13 pagina's 14 pagina's 15 pagina's
A6 staand 10,5 cm x 14,8 cm Download
template
Download
template
Download
template
Download
template
A5 staand 14,8 cm x 21,0 cm Download
template
Download
template
Download
template
Download
template
A4 staand 21,0 cm x 29,7 cm Download
template
Download
template
Download
template
Download
template
A4 liggend 29,7 cm x 21,0 cm Download
template
Download
template
Download
template
Download
template
A3 staand 42 cm x 29,7 cm Download
template
Download
template
Download
template
Download
template
promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: