0 producten € 0,00

Stempelkaarten maken en drukken

Een stempelkaart maken en drukken zorgt ervoor dat de klanten zich meer verbonden met u voelen. Bij Reclameland maakt u eenvoudig uw eigen stempelkaarten om deze vervolgens te laten drukken. Met de verschillende opties in formaten, gevouwen of ongevouwen en de ruime keuze aan hoogwaardige papiersoorten vindt u altijd één die bij u past!

Bent u met spoed op zoek naar een stempelkaart? Door te kiezen voor een spoedlevering heeft u uw order de volgende werkdag al in huis.

Start met bestellen »

  • Eigen aantal mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
spaarkaarten drukken

Kies een vouwwijze:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Zelf stempelkaarten maken

stempelkaart maken

Stempelkaarten maken is niet duur of ingewikkeld. Iedereen kan het! U kunt aan de slag met één van de verschillende ontwerpprogramma’s, zoals InDesign of Illustrator. Heeft u geen opmaakprogramma? Dan kunt u aan de slag in onze gratis online ontwerptool. Door zelf afbeeldingen, illustraties, teksten en logo’s toe te voegen maakt u heel eenvoudig uw eigen ontwerp.

Tips voor het ontwerpen van een stempelkaart:

  • Zorg voor voldoende ruimte voor de stempels
  • Zijn er spelregels of voorwaarden? Vermeldt deze duidelijk. Vergeet niet te laten drukken waarvoor de klant spaart.
  • Stempelen op de achter- of binnenzijde. Op de voorzijde kunt u vervolgens uw eigen uiting bedrukken, zoals bijvoorbeeld een logo.

Bij ons laat u ook eenvoudig uw eigen stempel maken in verschillende soorten en groottes.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Stempelkaarten drukken bij Reclameland

Stempelkaarten drukken doet u snel en gemakkelijk bij Reclameland. Wij maken al ons drukwerk helemaal zelf. Hierdoor profiteert u direct van de scherpste prijzen, de beste kwaliteit én razendsnelle en gratis levering. Met een spoedlevering heeft uw bestelling bovendien de volgende werkdag al in huis!

Waarom een klantenkaart?

Een stempelkaart of klantenkaart is een eenvoudige manier om te zorgen voor extra binding met uw klanten. Doordat er ergens voor kunnen gespaard kan worden en er dus ook iets voor hen inzit, zijn zij eerder geneigd om bij u terug te komen. Maar de klantenkaart is veel breder inzetbaar dan alleen voor zakelijke doeleinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van sportwedstrijden of een avondvierdaagse? Door op bepaalde punten te stempelen, weet u direct wie het hele traject heeft afgelegd.

En wat moet er dan op zo'n klantenkaart staan? In ieder geval duidelijk uw bedrijfsgegevens en/of logo. Het is en blijft natuurlijk ook een stukje reclame. Daarnaast voldoende ruimte voor het plaatsen van een stempel. En als er eventuele voorwaarden aan zijn verbonden, doet u er goed aan deze ook te vermelden op de klantenkaart.

Formaat

Voor het formaat zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Het belangrijkste hierbij is dat de stempelkaart handzaam moet zijn en gemakkelijk op te bergen in bijvoorbeeld tas, jas of portemonnee. Hierdoor is het standaard visitekaartje formaat van 5,5 x 8,5 cm erg populair. Wilt u een ander formaat? Dan kiest u voor de optie ‘Eigen maat’ om hier uw gewenste formaat in te vullen.

Let op: bij de gevouwen stempelkaarten is het formaat het gesloten, dichtgevouwen formaat.

Verschillende papiersoorten

Een stempelkaart wordt gemaakt van een papiersoort met een open structuur. Hierdoor trekt de inkt van, in dit geval, de stempel goed in het papier. Alle papiersoorten waar u uit kunt kiezen zijn hiervoor geschikt en zowel goed te bestempelen als te beschrijven. Kiest u voor een mat laminaat of een glans laminaat, dan is deze zijde niet meer bestempelbaar. Deze gladde afwerkingslaag zorgt ervoor dat de inkten niet meer (goed) kunnen worden opgenomen.

Extra opties

Wilt u uw stempelkaarten nog net even wat extra’s geven? Dan kunt u kiezen voor één of meerdere van de extra opties:

  • Boorgat (5 mm): laat een boorgat aanbrengen op de door u gewenste positie
  • Ronde hoeken: de hoeken worden afgesneden met een radius van 7 mm
zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden nog meer zakelijk drukwerk aan. Laat al uw drukwerk voor een professionele uitstraling drukken in uw eigen huisstijl. Bijvoorbeeld: