0 producten € 0,00

Stempel laten maken

Wilt u goedkoop een stempel laten maken met logo en tekst? Makkelijker dan met de stempels van Reclameland wordt het niet. Altijd en overal uw eigen stempel bij de hand en ontzettend eenvoudig in gebruik. En dat allemaal met uw eigen ‘opdruk’. Een bedrijfsstempel voor boekhoudkundige taken of kantoorstempels met alleen uw adres, het kan allemaal!

U heeft keuze uit maar liefst 7 verschillende soorten stempels. Naast de verschillende formaten en kleur houder, kiest u ook uit één van de drie kleuren inktkussens.

Start met bestellen »

  • 7 verschillende formaten
  • 3 verschillende kleuren inktkussens
  • Gratis verzending

Meer producten voor kantoor bestellen? Bekijk onze kantoorartikelen.

stempel laten maken

Kies een type stempel:

Kies een formaat stempel:

Kies een kleur houder:

Kies een kussenkleur:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Stempel laten maken met eigen ontwerp

stempel maken

Een eigen stempel laten maken is altijd een goed idee. Belangrijke papier en officiële documenten worden nog steeds fysiek op papier verwerkt. Ondanks de digitalisering blijft dit de meest veilige en efficiënte manier van verwerken en documenteren. Om brieven en documenten officieel en als authentiek te bestempelen, wordt er vaak een kantoorstempel gebruikt. Door die stempel is direct duidelijk dat het om een origineel document gaat.

Stempel maken voor extra binding

Ook voor minder officiële documenten of brieven is een stempel een uitkomst. Een handtekening of bedrijfsgegevens- of logo kunnen u flink wat tijd schelen. In plaats van zelf op iedere brief handmatig een handtekening te zetten, kunt u nu met een eenvoudige stempel de brieven en documenten ondertekenen. Zeker bij grotere aantallen is dat wel zo prettig. Door de verschillende vormen en formaten vindt u altijd een stempel die geschikt is voor u. En wacht u bijvoorbeeld van speciale spaaracties voor klanten? Laat uw klanten stempels sparen en zorg zo voor extra binding!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Stempel laten maken

Een stempel laten maken bij Reclameland? Dan bepaalt u zelf wat u als stempel wilt. Of het nu om een handtekening, een logo of tekst gaat: het kan allemaal! U levert uw eigen ontwerp voor de stempel eenvoudig aan tijdens het bestelproces. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw ontwerp op de stempel terecht komt en u snel met de stempel aan de slag kunt!

Belangrijk: download de werktekening die bij uw stempel hoort. Op die manier weet u zeker dat u met de juiste formaten, lijndiktes en tekstgroottes werkt.

Bedrijfsstempel bestellen met logo

Niet alleen het ontwerp kiest u zelf, maar u kunt de bedrijfsstempel op verschillende manier naar uw wensen samenstellen. Zo zijn er verschillende vormen en formaten waar u uit kiest. Naast de uiterlijke kenmerken van de stempel zelf, kunt u kiezen uit drie verschillende kleuren inkt: rood, zwart en blauw. Op deze manier stelt u eenvoudig de stempel samen die aan uw wensen en eisen voldoet!

bedrijfsstempel bestellen

Meer zakelijk drukwerk

Naast een stempel maken we veel meer zakelijke producten. Bijvoorbeeld: