0 producten € 0,00

T-shirt bedrukken

  • Alle gangbare maten
  • In vele kleuren beschikbaar
  • Gratis verzending
t-shirt bedrukken

Kies het soort t-shirt:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant, mouw of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope t-shirts bedrukken

t-shirts bedrukken

Wilt u hoge kwaliteit t-shirts laten bedrukken voor een evenement? Binnen maximaal 4 werkdagen heeft u uw bedrukte tshirts in huis! Bij Reclameland kunt u kiezen voor de volgende modellen shirts met korte mouw: kids t-shirt (basic), unisex t-shirt (basic en premium), dames t-shirt en heren t-shirt (fitted).

De t-shirt opdruk is zowel voor, achter, op de mouw en op de borst te plaatsen. Combinaties zijn hierbij mogelijk, zodat het shirt bedrukt is naar uw wens. De bedrukte t-shirts met ronde hals kunt u wassen op 40 graden. Let op: vanwege de opdruk niet geschikt om te strijken.

Gratis verzending voor alle bedrukte shirts!

Al onze t-shirts zijn van het kwaliteitsmerk Fruit of the Loom. Dit is een garantie voor kwaliteit, comfortabele pasvorm en milieuvriendelijke en eerlijke productie.

Kwaliteit in basic, fitted en premium uitvoering

Onze t-shirts met ronde hals zijn gemaakt van 100% katoen en dat ziet u terug in de kwaliteit. De basic en fitted t-shirt varianten zijn gemaakt van 165 grams stof. Wilt u nog een stapje verder gaan, kies dan voor de premium variant met stof van maar liefst 205 gram. De dikkere stof maakt de t-shirts nóg duurzamer en zorgt voor een luxueuze uitstraling.

De fitted t-shirt variant heeft een strakkere pasvorm dan de unisex variant. Hierdoor wordt het figuur geaccentueerd. Bij het bedrukken van de tshirts is het dan ook belangrijk om zowel te kijken naar de kwaliteit van de bedrukking als naar de kwaliteit van de tshirts!

Basic t-shirt bedrukken

t-shirts bedrukken

Gewicht

wit: 160 g/m2

kleur: 165 g/m2

Materiaal

100% katoen


Fitted t-shirt bedrukken

fitted t-shirts bedrukken

Materiaal

100% katoen

Gewicht

wit: 160 g/m2

kleur: 165 g/m2


Premium t-shirt bedrukken

premium t-shirts bedrukken

Materiaal

100% katoen

Gewicht

wit: 190 g/m2

kleur: 205 g/m2

Bestanden aanleveren

Om de kleding zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Soorten bedrukkingen

Het bedrukken van een tshirt kan op meerdere manieren. Uw kleding is zowel digitaal als door middel van zeefdruk bedrukking te voorzien van uw eigen ontwerp. Bij kleding bedrukken wordt de digitale bedrukking veelal gebruikt voor kleinere oplages en zeefdruk voor grotere oplages.

Hoe dit komt? Bij zeefdruk t-shirts zijn de kosten per bedrukt t-shirt lager, maar de opstartkosten zijn hoger dan bij digitale druk. De opstartkosten zijn lager bij digitale druk, maar de kosten per bedrukt tshirt die daarbij opkomen, zijn hoger.

Of er verschil zit tussen de mogelijkheden van beide technieken? In het geval van zeefdruk gebruiken wij in de regel het PMS (Pantone Matching System). Dit houdt in dat tot 4 kleuren kunnen worden gebruikt in uw t-shirt ontwerp. Dit kan elke kleur zijn, maar wel met een limiet van maximaal vier verschillende kleuren per bedrukt shirt.

Voor een full colour (alle kleuren) bedrukking wordt doorgaans een digitale druktechniek gebruikt. Dit betekent dat wij elke kleur in het ontwerp dat u aanlevert kunnen drukken.

Service van Reclameland

Wilt u een full colour bedrukking bij zeefdruk voor uw bedrukte tshirts? Dit is mogelijk, neem dan contact met ons op via e-mail of bel naar 09 397 0999. Als u een grote oplage dames tshirts en heren tshirts wilt laten bedrukken kunt u ook contact met ons opnemen en snel een offerte aanvragen! Als professionele drukkerij beantwoorden we graag al uw vragen over bedrukte kleding.

Wilt u een dames shirt, kinder tshirt, heren shirt of andere kledingstukken professioneel laten bedrukken? Dan kiest u voor Reclameland! Naast goedkope shirts bedrukken kunt u ook bij ons terecht voor hoodies bedrukken, polo’s bedrukken en ander promotiemateriaal in huisstijl.