0 producten € 0,00

T-shirt bedrukken

  • Alle gangbare maten
  • Ook met witte inkt te bedrukken
  • Gratis verzending
t-shirt bedrukken

Kies het soort t-shirt:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant, mouw of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope t-shirts bedrukken

t-shirts bedrukken

Wilt u hoge kwaliteit T-shirts laten bedrukken voor een evenement? Met een levertijd van 4 werkdagen heeft u uw bedrukte T-shirts snel in huis! Bij Reclameland kunt u kiezen voor de volgende modellen shirts met korte mouw: basic unisex T-shirt, basic kids T-shirt, fitted T-shirt (dames en heren) en premium unisex T-shirt.

De T-shirt opdruk is zowel voor, achter, als op de borst te plaatsen. Combinaties zijn hierbij mogelijk, zodat het shirt bedrukt wordt naar uw wens. De bedrukte T-shirts met ronde hals kunt u wassen op 40 graden. Let op: vanwege de opdruk niet geschikt om te strijken.

Gratis verzending voor alle bedrukte shirts!

Al onze T-shirts zijn van het kwaliteitsmerk Fruit of the Loom. Dit is een merk dat garant staat voor kwaliteit, comfortabele pasvorm en milieuvriendelijke en eerlijke productie.

Kwaliteit in basic, fitted en premium uitvoering

Onze T-shirts met ronde hals zijn gemaakt van 100% katoen en dat ziet u terug in de kwaliteit. De basic en fitted T-shirt varianten zijn gemaakt van 165 grams stof. Wilt u nog een stapje verder gaan, kies dan voor de premium variant met stof van maar liefst 205 gram. De dikkere stof maakt de T-shirts nóg duurzamer en zorgt voor een luxueuze uitstraling.

De fitted T-shirt variant heeft een strakkere pasvorm dan de unisex variant. Hierdoor sluit het T-shirt strakker aan rond het lichaam. Bij het bedrukken van de T-shirts is het dan ook belangrijk om zowel te kijken naar de kwaliteit van de bedrukking als naar de kwaliteit van de T-shirts!

Basic T-shirt bedrukken

t-shirts bedrukken

Gewicht

wit: 160 g/m2

kleur: 165 g/m2

Materiaal

100% katoen


Fitted T-shirt bedrukken

fitted t-shirts bedrukken

Materiaal

100% katoen

Gewicht

wit: 160 g/m2

kleur: 165 g/m2


Premium T-shirt bedrukken

premium t-shirts bedrukken

Materiaal

100% katoen

Gewicht

wit: 190 g/m2

kleur: 205 g/m2

Bestanden aanleveren

Om de kleding zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Soorten bedrukkingen

Reclameland bedrukt uw eigen ontwerp op T-shirts in full colour, inclusief witte bedrukking. De T-shirts worden digitaal bedrukt, dit heeft als groot voordeel dat ze al vanaf 1 stuks te bestellen zijn! Ook een spoedlevering van 2 werkdagen is mogelijk bij ons. Kies voor een bedrukking op de voorkant, achterkant, borst of een combinatie van deze locaties.

Service van Reclameland

Professioneel een dames shirt, kinder T-shirt, heren shirt of andere kledingstukken laten bedrukken? Dan kiest u voor Reclameland! Naast goedkope shirts bedrukken kunt u ook bij ons terecht voor hoodies bedrukken, polo’s bedrukken en ander promotiemateriaal in huisstijl.