0 producten € 0,00

Tegeltje maken

Wilt u een tegeltje maken met een eigen ontwerp? Bij Reclameland bedrukken wij tegeltjes met de mooiste foto’s en de leukste teksten! Leuk voor uzelf, maar minstens zo leuk om cadeau te doen. Uw ontwerp wordt altijd haarscherp en volledig full colour aflopend geprint op de vierkante keramische tegeltjes.

Uw eigen tegeltje maken en bedrukken kan al vanaf 1 stuk. Altijd met gratis verzending en met een spoedlevering de volgende werkdag al in huis!

Start met bestellen »

  • Volledig te bedrukken
  • Gratis verzending
  • Spoedlevering mogelijk
tegeltje bedrukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Tegeltje maken met eigen foto of spreuk

foto op tegeltje-bedrukken

Een leuke spreuk, die ene gave foto of welk ontwerp dan ook: een tegeltje maken doe je snel en eenvoudig bij Reclameland. U levert zelf uw eigen ontwerp waarmee u uw tegeltje wilt laten bedrukken.

Het drukbestand met uw ontwerp kan op twee verschillende manieren aangeleverd worden. Als eerste kunt u het bestand voor uw tegeltje maken in een ontwerpprogramma, zoals bijvoorbeeld InDesign of Photoshop. Tijdens het bestellen upload u vervolgens het PDF-bestand eenvoudig bij uw bestelling. Heeft u nog geen drukbestand? Dan biedt de gratis online ontwerptool uitkomst. Hierin kunnen eenvoudig afbeeldingen, foto’s en teksten toegevoegd worden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Tegeltje bedrukken

Het tegeltje bedrukken wij rechtstreeks op het materiaal zelf. Op die manier ontstaat er een sterk en duurzame print, die voor langere tijd mooi blijft. De tegeltjes zelf zijn van keramiek. Dit materiaal is ook geschikt om te gebruiken in vochtige ruimtes, zoals bijvoorbeeld de badkamer of de keuken. Daarnaast is het materiaal ook geschikt om een wand mee te betegelen.

Een tegeltje bedrukken kan bij Reclameland al vanaf 1 stuk. Een wand met tegeltjes maken? Hiervoor kunt u tegeltjes bestellen met verschillende opdrukken. Leuk om met elkaar te combineren. De tegeltjes maken zo samen een unieke wanddecoratie!

Specificaties tegeltjes

De bedrukte tegels zijn 0,5 cm dik en gemaakt van keramiek. Hierdoor kunt u ze zelfs in een wand metselen. Fraai uw badkamer of toilet bijvoorbeeld op door uw eigen ontwerp terug te laten komen in uw wand.

Dikte Bedrukking Max. formaat

Tegel

tegeltje
0,5 cm 4/0 full colour 15 x 15 cm
consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

We bieden veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: