0 producten € 0,00

Tote bag bedrukken

nieuw Laat nu uw logo borduren op een tote bag!

  • Altijd full colour bedrukt
  • Keuze uit vele kleuren tote bags
  • Gratis verzending
tassen bedrukken

Kies een soort tas:

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Tote bag bedrukken met een eigen ontwerp

tas bedrukken

Het alternatief voor de plastic tas is de tote bag. Deze stevige katoenen tas is stevig en ruim. Populair om - al dan niet gevuld - uit te delen op bijvoorbeeld beurzen, evenementen en congressen. Laat uw eigen logo of ander ontwerp eenvoudig drukken op de mooiste tote bags en u heeft de perfecte goodie bag. Ook voor niet-zakelijk gebruik heel geschikt! Doordat u een bedrukte tote bag al vanaf één stuks kunt bestellen, kunt u als particulier ook eenvoudig uw eigen ontwerp laten drukken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Katoenen tas met bedrukking

De tote bag is een katoenen tas. Een stevige en duurzame variant die voor ontzettend veel doeleinden gebruikt kan worden. Bij Reclameland heeft u de keuze uit vier verschillende kleuren: wit, navy blue, rood en zwart. Voor welke kleur u ook kiest, met een gewicht van 100 gr/m en een afmeting van 37 x 42 cm is het een stevige en ruime katoenen tas. Hierbij laat u uw tas bedrukken met logo of ander ontwerp op het bedrukbare gebied van 25 x 30 cm. Een groot deel van de tote bag kan dus voorzien worden van een full colour bedrukking!

Drukbestand voor een tote bag

Het drukbestand dat u op de tote bag wilt laten drukken kunt u op verschillende manieren opmaken en aanleveren. Als eerste is er het aanleveren van een kant-en-klaar drukbestand. Deze kunt u, aan de hand van de werktekening, maken in een ontwerpprogramma zoals InDesign of Illustrator. Het PDF-bestand upload u vervolgens eenvoudig bij uw bestelling. Heeft u nog geen drukklaar bestand voor de tote bag? Dan kunt u eenvoudig aan de slag in onze handig online ontwerptool. In deze gratis tool voeg u zelf logo’s, teksten, foto’s of andere afbeeldingen toe. Op die manier laat iedereen snel én eenvoudig een eigen tote bag bedrukken! Voor de mooiste bedrukte tote bag levert u een vrijstaande afbeelding in CMYK aan.


Goed aangeleverd

tassen bedrukken
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

bedrukte tassen
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Logo borduren op tas

Naast het bedrukken van een tote bag kunt u ook kiezen voor het borderen. Hierbij wordt met 15 verschillende kleuren garen uw ontwerp op de tas aangebracht. Alle informatie over borduren en hoe u uw drukbestand aanlevert vindt u in onze informatiesheet. Download hier »

promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

Naast bedrukte tassen bieden we veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: