0 producten € 0,00

Trouwkaarten drukken en printen

Meer informatie

  • Eigen formaat mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook ons ander bruiloft drukwerk.

trouwkaarten drukken

Kies een product:

Goedkoop trouwkaarten drukken

trouwkaarten drukken

Trouwkaarten worden ook wel huwelijksuitnodigingen of trouwuitnodigingen genoemd. Om te zorgen dat u een trouwkaart in handen krijgt die precies is zoals u wilt, heeft u de keuze uit veel formaten en afwerkingen. Uiteraard gebruiken wij voor deze speciale gelegenheid luxe papiersoorten. Net als voor onze ansichtkaarten, zowel ongevouwen als gevouwen te bestellen.

Er komt veel op u af bij het regelen van de grote dag en er moet veel geregeld worden. Ligt de planning voor de trouwkaarten achter op schema? Bij Reclameland kunt u ze in spoed bestellen, zodat u ze de volgende dag al in huis heeft.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Nóg voordeliger met drukken in pakket

Meerdere versies bestellen? Kies dan voor 'trouwkaarten in pakket'. U bent dan nog voordeliger uit. U levert dan meerdere ontwerpen aan en kiest een aantal dat wij per ontwerp voor u drukken. Trouwkaarten voor dag- en avondgasten zijn hierdoor makkelijk en voordelig in één keer te bestellen.

Trouwkaarten drukken op veel papiersoorten

Naast onze materialen als 300 grams dispersielak, recyclingpapier of linnenpapier, hebben we ook:

  • 300 grams metallic zilver
  • 300 grams metallic goud
  • 300 grams metallic parelmoer

Let op: De kleuren van de bedrukking worden door de gouden/zilveren/parelmoeren ondergrond beïnvloed. Het beste resultaat op dit papiersoort krijgt u door niet met volvlakken te werken, en door met weinig kleur te werken en bijvoorbeeld alleen met zwart te drukken.

gekleurde enveloppen

Trouwkaarten drukken inclusief enveloppen

Eventueel kunnen we witte, rode of groene bijpassende enveloppen leveren bij uw bedrukte wenskaarten. Dit kunt u als optie selecteren nadat u het gewenste product en levertijd heeft gekozen.

Trouwkaarten met goudfolie en meer luxe afwerkingen

Voor die ene speciale dag wilt u natuurlijk een luxe trouwkaart met de mooiste afwerkingen. Daarom kiest u bij Reclameland verschillende afwerkingen, zoals bijvoorbeeld een afwerking spot UV of één van de verschillende foliedrukken. Voor beide opties geldt dat deze standaard gecombineerd worden met een dubbelzijdig mat laminaat voor een maximaal effect. Bij het spot UV worden door u geselecteerde elementen voorzien van een extra glanzende laat. Zo laat u bijvoorbeeld uw namen of een datum er extra uitspringen. Met het drukken van goudfolie of koperfolie zorgt u voor een extra chique uitstraling. Laat bijvoorbeeld de ringen drukken met goudfolie of laat andere elementen extra opvallen.

Uw gedrukte trouwkaarten verder afwerken

Desgewenst kunnen wij uw kaarten verder afwerken. We kunnen ze bijvoorbeeld enorm laten glanzen met een glans laminaat. We kunnen ze op de volgende manieren verder afwerken:

  • Glans laminaat aanbrengen, voor een enorm glanseffect.
  • Voorzien van standaard opmaak, met adreslijntjes rechts en een ruimte rechts bovenin om uw postzegel te plakken.
  • Voorzien van ronde hoeken, met een 7 mm radius, voor een exclusieve uitstraling.