0 producten € 0,00
betaalmethoden

Betalen bij Reclameland: veilig én keuzevrijheid

U kunt bij Reclameland op vier manieren betalen.

iDEAL

Veilig en vertrouwd online afrekenen binnen uw eigen bankomgeving met Bancontact/Mister Cash. Zodra uw betaling is ontvangen, gaan we met uw bestelling aan de slag. Voor het betalen met Bancontact/Mister Cash worden geen betalingskosten in rekening gebracht.

vooruitbetalen U maakt het volledige bedrag over naar bankrekeningnummer KBC Bank 737-0266097-69 t.n.v. RECLAMELAND BV o.v.v. uw factuurnummer. Zodra uw betaling is ontvangen, gaan we met uw bestelling aan de slag.
creditcard Betaal gemakkelijk met uw creditcard van VISA of Mastercard. De veiligheid van de data wordt gegarandeerd door onze SSL-encryptie. De administratiekosten voor betalen met een creditcard zijn 3% van het totaalbedrag, met een minimum van € 5,- exclusief btw (€ 6,05 inclusief btw). Zodra uw betaling is ontvangen, gaan we met uw bestelling aan de slag.
op rekening U kunt ook achteraf betalen. We gaan dan wel meteen na bestelling met uw drukwerk aan de slag. De betalingstermijn is 21 dagen, nadat uw pakket is verzonden. De administratiekosten voor het betalen op rekening zijn € 10,- exclusief btw (€ 12,10 inclusief btw).

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail, bel naar 0800-55555 of WhatsApp ons op +31 6 107 9999 3. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.