0 producten € 0,00
betaalmethoden

Betalen bij Reclameland: veilig én keuzevrijheid

U kunt bij Reclameland op vier manieren betalen.

Veilig en vertrouwd online afrekenen binnen uw eigen bankomgeving met Bancontact. Zodra uw betaling is ontvangen, gaan we met uw bestelling aan de slag. Voor het betalen met Bancontact worden geen betalingskosten in rekening gebracht.

U maakt het volledige bedrag over naar bankrekeningnummer KBC Bank 737-0266097-69 t.n.v. RECLAMELAND BV o.v.v. uw factuurnummer. Zodra uw betaling is ontvangen, gaan we met uw bestelling aan de slag.
Betaal gemakkelijk met uw creditcard van VISA of Mastercard. De veiligheid van de data wordt gegarandeerd door onze SSL-encryptie. Zodra uw betaling is ontvangen, gaan we met uw bestelling aan de slag. Voor het betalen met creditcard worden geen betalingskosten in rekening gebracht.
U kunt ook achteraf betalen. We gaan dan wel meteen na bestelling met uw drukwerk aan de slag. De betalingstermijn is 21 dagen, nadat uw pakket is verzonden. De administratiekosten voor het betalen op rekening zijn € 10,- exclusief btw (€ 12,10 inclusief btw).

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met onze klantenservice opnemen via onze contactpagina. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.