0 producten € 0,00
levertijden

Levertijden

Doordat we uw drukwerk zelf produceren kunnen we uw drukwerk altijd snel verzenden en leveren. Op deze pagina leest u alles over de levertijden van Reclameland-drukwerk.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Hoe lang zijn de levertijden?

Tijdens het bestelproces hebt u voor de meeste producten de keuze uit verschillende levertijden. Hoe langer de gewenste levertijd, hoe goedkoper u uit bent. Voor het tellen van de werkdagen gaan we ervan uit dat uw bestanden drukklaar zijn. Ook de gekozen betaalmethode bepaalt de levertijd:

Bancontact Zodra de betaling is ontvangen, gaan we aan de slag.
vooruitbetalen Zodra de betaling is ontvangen, gaan we aan de slag.
creditcard Zodra de betaling is ontvangen, gaan we aan de slag.
op rekening We gaan meteen aan de slag.

Hoe tel ik het aantal werkdagen levertijd?

Het tellen van het aantal werkdagen levertijd is afhankelijk van het soort product. Zo is de aanlevertijd voor bijna al ons offset drukwerk 12.00 uur. Voor digitaal drukwerk is de aanlevertijd vaak 15.00 uur. Bij sommige producten is de aanlevertijd zelfs 18.00 uur! Omdat de aanlevertijd per product verschilt, geven we dit per product duidelijk aan door een tijdsmelding, bijvoorbeeld 18:00. U heeft in dat geval tot 18.00 uur de tijd om uw bestelling te plaatsen, bestanden aan te leveren en de betaling in orde te maken. De indicatie van de levering is dan al de volgende dag.

Rekenvoorbeeld

Stel u bestelt 100 stuks visitekaartjes op maandagmiddag voor 18.00 uur. Ontvangen wij voor dit tijdstip uw bestelling, uw bestanden en uw betaling dan telt maandag als eerste werkdag. Dit betekent:

Levertijd Dag van ontvangst
2 werkdagen Indicatie levering: dinsdag
3-4 werkdagen Indicatie levering: donderdag
5-6 werkdagen Indicatie levering: de maandag daarop

De aangegeven levertijden zijn indicatief. Bij elke bestelling kan in de productie of aflevering iets anders gaan dan gepland. Onze levertijden zijn geen garanties tenzij anders met u uitdrukkelijk, schriftelijk overeen is gekomen.

Gratis verzending

Alle bestellingen worden gratis bezorgd in Nederland en België. Wilt u een bestelling laten bezorgen op een adres buiten Nederland of België? Neemt u dan contact op met de klantenservice.

Veel van onze producten kunnen ook op zaterdag worden geleverd. Dit is niet voor alle producten mogelijk. Voor een zaterdaglevering wordt een toeslag gerekend van € 10,- per orderitem. Let op: deze optie is niet beschikbaar voor adressen buiten Nederland.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail, bel naar 0800-55555 of WhatsApp ons op +31 6 107 9999 3. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.