0 producten € 0,00

Autostickers laten maken

Uw eigen autostickers laten maken bij Reclameland? Snel en gemakkelijk online bestellen voor lage prijzen en met razendsnelle levering. Een (bedrijfs)logo, een foto, een slogan of een ander ontwerp? Het kan allemaal! Kies voor een rechthoekig exemplaar of eigen contour en de autosticker drukken wij voor u op maat.

Onze autostickers maken het eenvoudig om iedere auto te voorzien van uw (reclame)uiting, gedrukt op hoogwaardig materiaal.

Start met bestellen »

  • Water- en UV-bestendig
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Zie ook onze magneetstickers voor een alternatief voor autostickers.

autostickers maken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Autostickers laten maken bij Reclameland

autostickers drukken

Onderweg, bij een klus of afspraak en zelfs na werktijd kunt u met autostickers laten maken uzelf altijd en overal laten zien. Het is een eenvoudige manier om zichtbaarder te worden en dus uw naamsbekendheid te vergroten. Of het nu gaat om een tijdelijke campagne of u ze juist voor langere tijd wilt gebruiken: met het drukken van autostickers bij Reclameland kan het allemaal. Eenvoudig te plaatsen, maar ook gemakkelijk te verwijderen zonder lijmresten die achterblijven. Ideaal voor al uw uitingen!

Niet alleen voor uw auto, maar bij ons kunt u verschillende soorten stickers laten drukken: van groot tot klein en geschikt voor vele toepassingen en ondergronden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Altijd op maat gemaakt

Doordat wij de autostickers drukken in onze eigen productiehal, kunnen wij deze helemaal maken naar uw wensen. Geen auto, auto of campagne is hetzelfde, dus werken wij zonder standaard vormen of maten. U bepaalt dit helemaal zelf. Natuurlijk de autostickers gedrukt in een rechthoekige vorm. Maar wilt u autostickers maken met een unieke vorm? Met de optie ‘Eigen contour’ snijden wij deze voor u in nagenoeg ieder denkbare vorm! Met zo’n afwijkende vorm valt u nog eens extra op. Populaire hierbij zijn de ronde en ovale vormen. Om het u makkelijk te maken hebben we de meeste gekozen formaten voor u op een rijtje gezet.

Het printen wordt op onze digitale printers gedaan. Dit betekent dat er geen minimale oplage geldt en u dus ook eenvoudig en goedkoop per stuk kunt bestellen. Uw hele wagenpark van een nieuw jasje voorzien? Ook voor de grotere oplages bent u bij Reclameland aan het juiste adres.

Materiaal van de autostickers

De bedrukte autostickers kunnen flink wat te verduren hebben onderweg, daarom vindt u bij ons alleen maar de beste materialen. Er zijn hierbij twee opties: stickers outdoor premium en stickers outdoor semi-transparant. De eerste versie heeft als basiskleur wit en kan full colour bedrukt worden. Met een dikte van 80 um en een gladde glanzende uitstraling is het een materiaal dat voor zowel een lange als korte periode gebruikt kan worden.

De semi-transparantie optie is transparant. Hierbij is het goed om te weten dat wit geen drukkleur is. Dus alles wat wit is in uw ontwerp zal de transparante uitstraling van het materiaal hebben in het eindresultaat. Ook hierbij wordt uw ontwerp full colour gedrukt, waarbij de kleuren - door de eigenschappen van het materiaal - enigszins transparant zijn. Laat u de autostickers drukken op dit materiaal, dan ontvangt u materiaal met een dikte van 90 um.

Extra afwerking

Het aanbrengen van een extra afwerking op uw autostickers zorgt voor een aanzienlijk langere levensduur. Dit wordt gedaan in de vorm van een laminaat, die in twee uitvoeringen verkrijgbaar is: mat en glans. Deze transparante laag wordt over het drukwerk aangebracht en biedt zo extra bescherming van zowel het materiaal als de print. Zeker wanneer u de autostickers laat drukken voor een langere periode is deze extra afwerking aan te raden.

Eigen ontwerp voor de autostickers maken

Gratis een ontwerp voor uw autostickers maken? Dat kan in onze online ontwerptool. Hierin voegt u eenvoudig logo’s, teksten, foto’s en andere elementen toe. Op die manier kunt u - ook zonder enige grafische kennis - aan de slag met uw eigen ontwerp.

Heeft u al een drukklaar bestand dat wij op de autostickers mogen drukken? Tijdens het bestelproces uploadt u deze eenvoudig. Houdt bij het ontwerp een werktekening bij de hand, zodat u altijd weet met welke maten en marges u moet werken. Op die manier bent u verzekerd van het mooiste eindresultaat.

Veelgestelde vragen over autostickers
De sticker is te gebruiken op vrijwel alle delen van een auto, waaronder:
  • Deuren of portieren
  • Achterklep
  • Motorkap
  • Bumper
  • Dak
  • Ruiten (voorkant, zijkant, achterkant)
De materialen bij de autostickers van Reclameland zijn allemaal geschikt om te gebruiken op uw voertuig.
Het plakken van een autosticker gaat op dezelfde manier als andere stickers. Wij hebben instructies inclusief een stappenplan voor u gemaakt. Bekijk instructies »
Voor autostickers drukken geldt een levertijd van 4 werkdagen, gerekend vanaf het moment dat de bestelling in productie wordt genomen. Ook is er in veel gevallen een optie tot spoed, waarbij de levertijd 2 werkdagen bedraagt.
stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: