0 producten € 0,00

Baniervlaggen bedrukken en bestellen

  • Eigen aantal baniervlaggen bedrukken is mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending bij iedere bestelling baniervlaggen
baniervlaggen bedrukken

Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope baniervlaggen drukken

De baniervlaggen van Reclameland worden full colour bedrukt en zijn beschikbaar in veel verschillende formaten. Alle baniervlaggen worden standaard omgezoomd en kunnen afgewerkt worden met en zonder tunnelzoom. De variant met tunnelzoom is bedoeld voor vlaggenmasten met aan de bovenzijde een dwars stokje. Houd voor het zomen een minimale marge van 40 mm binnen het bestandsformaat aan en voor de tunnelzoom een minimale marge van 100 mm aan de zijde van de tunnel.

De baniervariant is een van de meest iconische vlaggen. Door de verticale vorm neemt de vlag in de breedte niet veel ruimte in, toch heeft deze baniervlag een groot oppervlak voor uw ontwerp. Baniervlaggen bestellen? Lever uw ontwerp aan en wij regelen de rest. Binnen enkele werkdagen heeft u uw gepersonaliseerde banier vlag in huis!

Zie ook onze standaard vlaggen en beachvlaggen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Materiaal voor baniervlaggen

Reclameland gebruikt 2 soorten vlaggendoek om uw afbeelding op te drukken. Met een enkelzijdige bedrukking hebben deze doeken een doordruk van 95%. Hierdoor is 95% van de afbeelding aan de andere kant duidelijk en in spiegelbeeld zichtbaar.

basic vlaggendoek

Vlaggendoek

Vlaggendoek heeft een kortere levensduur dan ons winddoorlatend vlaggendoek doordat het materiaal minder wind doorlaat.

premium vlaggendoek

Winddoorlatend vlaggendoek

Ons winddoorlatend vlaggendoek heeft een gatenpatroon in het stof zitten. Door de gaten heeft de wind minder grip op het vlaggenmateriaal en hierdoor gaat het langer mee.

Let op: De baniervlaggen zijn bestand tegen maximaal windkracht 6. Bij een hogere windkracht kunnen er beschadigingen optreden.

Uw baniervlag verder afwerken

Onze baniervlaggen kunnen worden voorzien van een sterke plastic bevestigingsclip.

plastic bevestigingsclip

Plastic bevestigingsclip

De plastic bevestigingsclip wordt evenredig over de vlag verdeeld zodat de vlag altijd strak en netjes aan de mast hangt. U heeft de keuze uit witte of zwarte haken.

Service van Reclameland

Baniervlaggen bestellen die geschikt voor vlaggenmasten zijn? Dat doet u bij Reclameland. Het is goed om te weten dat u zowel uw eigen ontwerp kunt aanleveren en daarnaast ook op onze website een baniervlag kunt ontwerpen. Altijd met een prachtig resultaat en van hoge kwaliteit. Wilt u meer weten over baniervlaggen bedrukken of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem contact met onze klantenservice op, we helpen u graag!

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: