0 producten € 0,00

Vlaggen bedrukken en printen

Meer informatie

Voordelen van onze vlaggen:

  • Eigen aantal mogelijk
  • Vele verschillende modellen
  • Gratis verzending
vlaggen bedrukken

Goedkope vlaggen bedrukken

vlaggen bedrukken

Met uw eigen vlag steekt uw organisatie letterlijk overal bovenuit. Als eyecatcher op een beurswand of als versiering aan de gevel. Net als onze banners / spandoeken, opvallend laag geprijsd!

Gratis verzending voor al onze vlaggen.

Vlaggenmateriaal

Standaard gebruikt Reclameland 115 grams polyglans vlaggendoek om uw afbeelding op te bedrukken. Dit vlaggendoek wordt altijd enkelzijdig bedrukt en heeft een doordruk van 95%. Dat betekent dat 95% van de afbeelding aan de andere kant goed en in spiegelbeeld zichtbaar is.

standaard vlaggen

Standaard vlaggen

De standaard vlaggen van Reclameland worden zowel gezeefdrukt als digitaal gedrukt. Twee verschillende technieken met ieder zijn eigen voordelen. Zo drukt Reclameland digitaal gedrukte vlaggen in full colour al vanaf 1 stuks.

Meer informatie over onze standaard vlaggen.

baniervlaggen

Baniervlaggen

De baniervlaggen van Reclameland worden full colour bedrukt en zijn beschikbaar in veel verschillende formaten. Ze kunnen afgewerkt worden met en zonder tunnelzoom. De variant met tunnelzoom is bedoeld voor vlaggenmasten met aan de bovenzijde een dwars stokje.

Meer informatie over onze baniervlaggen.

beachvlaggen

Beachvlaggen

Onze beachvlaggen kunnen zowel indoor als outdoor gebruikt worden voor bijvoorbeeld evenementen of beurzen en zijn makkelijk op te zetten. Wij bieden twee soorten beachvlaggen aan, namelijk standaard beachvlaggen en drop beachvlaggen. De mast waar de beachvlag aan vast zit wordt standaard bijgeleverd inclusief handige nylon tas.

Meer informatie over onze beachvlaggen.

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: