0 producten € 0,00

Vlaggen bedrukken en printen

Prijsverlaging! Tot wel 50% goedkoper!

Meer informatie

  • Eigen aantal mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
vlaggen bedrukken

Goedkope vlaggen bedrukken

vlaggen bedrukken

Met uw eigen vlag steekt uw organisatie letterlijk overal bovenuit. Of u het nu gebruikt voor een beurswand of als versiering aan de gevel. Met onze kwalitatieve vlaggen valt u op. En net als onze banners / spandoeken zijn ze opvallend laag geprijsd!

U kunt een vlag natuurlijk ook gebruiken voor thuis. Wat dacht u van een gepersonaliseerde vlag om iedereen te laten weten dat uw kind geslaagd is voor het eindexamen? Voor speciale gelegenheden als verjaardagen, trouwerijen en geboortes zijn onze vlaggen ook uitstekend te gebruiken. Of ga voor uw échte eigen Nederlandse vlag voor Koningsdag.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Vlaggenmateriaal

Standaard gebruikt Reclameland 115 grams polyglans vlaggendoek om uw afbeelding op te bedrukken. Dit vlaggendoek wordt altijd enkelzijdig bedrukt en heeft een doordruk van 95%. Dat betekent dat 95% van de afbeelding aan de andere kant duidelijk en in spiegelbeeld zichtbaar is.

standaard vlaggen

Standaard vlaggen

De standaard vlaggen bedrukken we digitaal met onze eigen Mutoh printers. Deze print haarscherp in full colour al vanaf 1 stuk! U kunt kiezen uit 4 populaire vlaggenmaten of uw eigen maat bepalen. Als afwerking kunt u kiezen voor een touwtje onder en lusje boven of zwarte of witte ophangclips.

Meer informatie over onze standaard vlaggen.

baniervlaggen

Baniervlaggen

Baniervlaggen bedrukken we full colour en zijn beschikbaar in veel verschillende formaten. Ze kunnen afgewerkt worden met en zonder tunnelzoom. De variant met tunnelzoom is bedoeld voor vlaggenmasten met aan de bovenzijde een dwars stokje.

Meer informatie over onze baniervlaggen.

beachvlaggen

Beachvlaggen

Onze beachvlaggen kunnen zowel indoor als outdoor gebruikt worden voor bijvoorbeeld evenementen of beurzen en zijn makkelijk op te zetten. De mast waar de beachvlag aan bevestigd is wordt standaard bijgeleverd inclusief handige nylon tas.

Meer informatie over onze beachvlaggen.

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: