0 producten € 0,00

Beachvlaggen laten maken en bedrukken

Beachvlaggen bedrukken we altijd full colour op sterk kwaliteitspolyester. Dat doen we helemaal zelf op onze beste machines. Kwaliteit dus gegarandeerd!

  • Eigen aantal bedrukte beachflags mogelijk
  • Keuze uit standaard of drop beachflag
  • Gratis verzending

Benieuwd hoe een beachvlag opgezet moet worden? Bekijk onze video!

beachvlaggen laten maken

Kies een model beachvlag:

Kies een formaat beachvlag:

Kies voor compleet systeem of alleen een vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope beachvlaggen bedrukken en bestellen

Bij Reclameland kunt u beachvlaggen laten maken die geschikt zijn voor indoor en outdoor gebruik. Onze goedkope beachvlag is perfect geschikt voor bijvoorbeeld evenementen of beurzen en ze zijn eenvoudig op te zetten. Wij bedrukken niet één, maar twee soorten: de standaard beachflags en drop beachvlaggen. U kunt alleen een beachflag bestellen, maar ook een compleet systeem inclusief voet en mast waar de vlag aan vastzit en handige nylon tas.

Beachvlaggen zijn dankzij hun subtiele kromming een elegant alternatief voor de baniervariant. Heeft u een strandzaak of elders een winkel? Door de mooie vorm van de vlaggen vallen ze snel op. Laat de beachvlaggen bedrukken met uw eigen ontwerp en vele ogen zullen gericht zijn op uw uiting.

Zie ook onze mastvlaggen en baniervlaggen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

beachvlaggen bedrukken

Materiaal voor beachvlaggen

Standaard gebruikt Reclameland 110 grams polyester winddoorlatend vlaggendoek om uw afbeelding op te drukken. Deze hoge kwaliteit vlaggendoek wordt altijd enkelzijdig bedrukt en heeft een doordruk van 95%. Dat betekent dat 95% van de afbeelding aan de andere kant duidelijk en in spiegelbeeld zichtbaar is.

Let op: De beachflags zijn bestand tegen maximaal windkracht 6. Bij een hogere windkracht kunnen er beschadigingen optreden.

Beachflag afmetingen

Hieronder staat in een handig overzicht aangegeven welke formaten beschikbaar zijn voor het drukken van beachvlaggen, altijd tegen een scherpe prijs!

Standaard beachvlaggen

Hoogte Breedte Werktekening
Small 241,4 cm 48 cm

Werktekening

Medium 323 cm 72,7 cm

Werktekening

Large 438,3 cm 99,6 cm

Werktekening

Drop beachvlaggen

Hoogte Breedte Werktekening
Small 183,7 cm 80,9 cm

Werktekening

Medium 267,2 cm 107,8 cm

Werktekening

Een andere populaire informatiedrager is de rollup banner. Dit spandoek wordt geleverd met rolmeganisme, waardoor het eenvoudig te vervoeren, op te zetten en af te breken is.

Extra accessoires: beachvlag voet tot tas

Beachvlaggen worden standaard geleverd met stok en hoes. De stok heeft een diameter van 2 cm en is 296 cm (S), 408 cm (M) of 544 cm (L) lang. Na het selecteren van de gewenste beachvlag en het aantal, kunt u kiezen uit verschillende accessoires voor uw beachvlaggen. Denk aan een voet, houder of andere strandvlag accessoires die het opzetten makkelijker maken en de visibility van uw bedrukte beachflags vergroten.

muurbevestiging

Muurbevestiging 0°

De muurbevestiging is een eenvoudige standaard om uw beachflag aan de muur te plaatsen. Inclusief rotator en en bevestigd op een stalen plaat van 100 x 100 mm.

muurbevestiging

Muurbevestiging 25°

De muurbevestiging is een eenvoudige standaard om uw beachflag aan de muur te plaatsen. Inclusief rotator en en bevestigd op een stalen plaat van 100 x 100 mm.

Service van Reclameland

Goedkoop beachflags laten maken en bestellen in full colour voor binnen en buiten? Dat doet u gemakkelijk én snel bij Reclameland.nl! U kunt uw eigen ontwerp voor de beachflags aandragen, maar u kunt op onze website ook een online ontwerp maken. Hierdoor wordt het laten bedrukken van een strandvlag supermakkelijk. U kunt uw ontwerpen ook op kwaliteit laten checken door ons personeel. Vergeet ook niet bijbehorende beachflags accessoires te bestellen.

Heeft u hulp nodig bij het proces van beachvlaggen bestellen? Neem contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag en maken zelfs een spoedlevering mogelijk. Voor u het weet heeft u uw bedrukte producten in huis. Beachflag bedrukken? Beachvlaggen geschikt voor binnen en buiten bestelt u natuurlijk bij Reclameland!

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

Naast strandvlaggen bedrukken we veel meer outdoor en sign producten. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: