0 producten € 0,00

Mobiele beursbalie kopen met eigen ontwerp

Meer informatie

  • Makkelijk mee te nemen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
beursbalie bedrukken

Goedkope beursbalies bedrukken

beursbalie bedrukken

Opvallen op beurs of evenement? Laat uw beursbalie full colour bedrukken met uw ontwerp. U trekt er gegarandeerd de aandacht mee. Bent u op zoek naar meer beursdrukwerk? Kijk dan eens bij onze beurswanden of laat een rollup banner bedrukken.

De Amerikaanse president gebruikt ze, u vindt ze op de Grammy Awards en ook Koning Willem-Alexander is er regelmatig achter te vinden: beursbalies. Toegegeven, wellicht zijn het niet helemaal dezelfde desks, maar met onze beursdesks heeft ook u uw opstelling koninklijk afgewerkt.

Maak gebruik van beursdesks van Reclameland voor een professionele uitstraling. Zo’n desk geeft tegelijkertijd aan dat het een informatiepunt is of dat de persoon die erachter staat een spreker is.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

re-board beurswanddesk

Re-board beursbalies

Deze beurswanddesk is gemaakt van re-board. Dit materiaal heeft een honingraatkern en een papieren buitenlaag. De re-board beursbalie bestaat uit losse onderdelen die u eenvoudig in elkaar zet.

Meer informatie over onze re-board beursbalies.

re-board statafel

Re-board statafels

Deze re-board statafels zijn zeer stevig en bestaan uit slechts 2 onderdelen die u in een handomdraai in elkaar zet.

Meer informatie over onze re-board statafels.

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs- en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs- en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: