0 producten € 0,00

Beurswand bedrukken

Met een beurswand bedrukken komt u altijd goed en professioneel voor de dag. Trek eenvoudig de aandacht op beurzen en evenementen en zet uzelf in de spotlights! U kiest eenvoudig uit één van de verschillende soorten en formaten. Zo vindt u altijd een beurswand die aansluit bij u en uw beursstand.

Alle varianten zijn eenvoudig op te zetten en ook weer af te breken. Ook zijn voor de meeste varianten losse doeken (na) te bestellen.

Start met bestellen »

  • Altijd full colour bedrukt
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
beurswanden bedrukken

Beurswand bedrukken

beurswand drukken

Heeft u binnenkort een beurs of een ander evenement op de agenda staan? Laat dan een beurswand bedrukken en u komt gegarandeerd goed voor de dag. Maak een professionele indruk met uw eigen ontwerp en richt eenvoudig uw eigen beursstand in. Voor welke variant u ook kiest: wij printen uw ontwerp altijd haarscherp en volledig full colour op alleen de beste materialen.

Bent u op zoek naar een kleiner alternatief? Dan zijn onze rollup banners een goede optie!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Los doek voor beurswand

Voor veel van de bedrukte beurswanden geldt dat u ook een los doek kunt bestellen. Zo kunt het frame gewoon houden en opnieuw gebruiken, maar dan met een compleet nieuwe uiting. Ideaal als u vaker op een beurs staat en dus niet een volledig nieuwe set hoeft te kopen.

Verschillende opties

Kiest u voor een bedrukte beurswand, dan heeft u de keuze uit drie verschillende soorten. Binnen deze soorten zijn er nog verschillende varianten en formaten waar u uit kiezen, zodat u altijd een beurswand laat bedrukken die bij u past! De verschillende opties zijn:

Beurswand bedrukking en materialen

Bij al onze beurswanden worden de doeken enkelzijdig full colour bedrukt. De doeken van de spanframe beurswanden zijn gemaakt van 510 grams scheurvast bisonyl of 310 grams winddoorlatend meshdoek.

Let op: de beurs-/presentatiewanden dienen met minimaal 2 personen opgezet te worden.

pop-up beurswand

Pop-up beurswand

Deze magnetische beurswand zet u in een handomdraai op. Eerst het frame en vervolgens plaatst u het doek middels magneten om het geheel af te maken. Verkrijgbaar in een rechte en gebogen variant in verschillende formaten. Met de meegeleverde rolkoffer - die tevens als desk gebruikt kan worden - zijn de losse onderdelen eenvoudig en snel te vervoeren.

spanframe beurswand

Spanframe beurswand

De spanframe beurswand bestaat uit een frame van stevige aluminium buizen. Met koppelstukken worden de losse buizen met elkaar verbonden en kan het spandoek in het frame gehangen worden. Door middel van twee dwarse buizen staat deze variant zelfstandig. Deze variant beurswand bedrukken wij niet in een standaard formaat. U kunt zelf het gewenste formaat aangeven, zodat wij het volledige product voor u op maat kunnen maken.

zipper beurswand

Zipper beurswand

Lichtgewicht en toch volop opvallen, dat is de zipper beurswand. De losse onderdelen van het frame zijn genummerd en zo gemakkelijk in elkaar te zetten. Zodra het frame staat, kan het doek over het frame getrokken worden. Met de rits aan de zijkant kan het doek dicht gemaakt worden en is de bedrukte beurswand klaar voor gebruik. De gebogen variant kan door de ronding zelfstandig staan. Kies u voor de rechte variant, dan blijft het frame staan met twee stevige voeten.

Beurswand bedrukken met eigen ontwerp

De beurswanden bedrukken wij altijd met het ontwerp dat u aanlevert. U bepaalt zo helemaal zelf hoe de print eruit komt te zien. Heeft u een kant-en-klaar ontwerp? Deze kunt u eenvoudig uploaden tijdens het bestellen. Gebruik tijdens het opmaken wel de werktekening zodat u precies weet wat de (for)maten en marges zijn. Ook ziet u hier direct wat wel en wat eventueel minder goed zichtbaar is.

Zelf een ontwerp maken

Ook als u nog geen drukbestand heeft kunt u bij Reclameland terecht. Met onze gratis online ontwerptool voegt u uw eigen foto’s, afbeeldingen, logo’s, teksten en andere onderdelen toe aan het ontwerp. Zo kunt u ook snel en eenvoudig uw eigen bedrukte beurswand maken en bestellen!

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs- en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs- en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: