0 producten € 0,00

Boek drukken en printen

Of u nu een boek met hardcover of softcover wilt, 1 exemplaar of 10.000 stuks: wij zorgen voor een resultaat om over naar huis te schrijven!

Bestelt u boeken, weekbladen, tijdschriften en andere periodieken die minstens driemaal per jaar verschijnen? Neem dan contact met ons op, dit valt namelijk onder het 9%-tarief.

  • Eigen aantal (al vanaf 1 stuk)
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
boeken drukken

Kies een product:

Goedkope boeken drukken

boeken drukken

Het drukken van boeken is bij Reclameland een dagelijkse bezigheid. We kunnen rustig zeggen dat we ons hier gedurende de jaren in gespecialiseerd hebben. Snel nodig? Wij kunnen uw boeken eventueel de volgende werkdag al leveren. Andere bindwijze? Neem dan een kijkje bij onze magazines of brochures.

Bestelt u boeken, weekbladen, tijdschriften en andere periodieken die minstens driemaal per jaar verschijnen? Neem dan contact met ons op, dit valt namelijk onder het 9%-tarief.

Toepassingen van boeken

Onze boeken zijn op verschillende manieren in te zetten. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als:

  • proefschrift
  • scriptie
  • jaarboek
  • agenda

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kleine en grote oplage boeken drukken

Boeken in kleine oplages drukken we bij Reclameland al vanaf 1 stuks en in ieder gewenst aantal. Deze produceren we met onze HP Indigo drukpersen. Grote oplage boeken drukken we met persen van het Japanse kwaliteitsmerk Komori. U kunt bij ons tot maar liefst 10.000 boeken bestellen!

Boeken binden en afwerken

Boeken kunnen we zowel met hardcover als softcover drukken. Doordat we al onze boeken lijmen blijft het binnenwerk stevig in de cover zitten. Na het drukken lamineren we de covers altijd voor een hogere krasbestendigheid.

Drukbestand aanleveren

Belangrijk om te weten bij boeken drukken is dat de telling van het aantal pagina's begint bij de cover. De cover is pagina 1 en de binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het boek is de een-na-laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Bij een boek van bijvoorbeeld 64 pagina's heeft u dus 60 pagina's binnenwerk.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: