0 producten € 0,00

Boek drukken

Laat je eigen boek drukken in een grote of kleine oplage. Selecteer het formaat, de afwerking en het papiersoort. Wij printen uw boek op verschillende papiersoorten.

Bij ons kunt u een boek laten drukken vanaf 1 exemplaar. Hiermee bent u verzekerd van de beste prijzen met een snelle levering!

  • Eigen aantal (al vanaf 1 stuk)
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
boeken drukken

Kies een product:

Boeken laten drukken

boeken drukken

Je eigen boeken drukken en geheel naar eigen smaak inrichten? Het is namelijk dé manier om gebeurtenissen, verhalen en/of foto’s te bundelen. Dit kan voor zowel privé als zakelijk gebruikt worden. Dagelijks bedrukken wij honderden boeken met hoge kwaliteit voor onze tevreden klanten. Dit gebeurt in onze eigen drukkerij, enkel hierdoor kunnen we de onze top kwaliteit en levertijd garanderen.

Bij een boek denkt u al snel aan een groot werk voor de verkoop. Echter kan u ook een boek drukken om de prachtige momenten uit uw leven te vereeuwigen. Heeft u net een prachtige vakantie vol met herinneringen achter de rug? Laat uw herinneringen in drukken en deel dit met uw naasten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of mist u opties die u kunt selecteren? Neem dan contact met ons op. Onze experts kijken en denken graag met u mee!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Boek drukken kleine oplage

Een boek drukken in kleine oplage vanaf 1 exemplaar. Dit houdt in dat u ook voor 1 stuk bij ons terecht kan. Wij hanteren geen minimale oplage omdat wij printen op digitale drukpersen. Hiermee kunt u ook voor de kleinere projecten bij ons terecht. Wilt u boeken afdrukken in grote oplage? Hiervoor maken we gebruik van de Komori offset persen. Heeft u specifieke vragen? Hiervoor verwijzen we u graag door naar onze klantenservice. In totaal kunt u tot maximaal 496 pagina’s (afhankelijk van de afwerking) drukken en tot wel 1.000 boeken laten drukken. Mocht u een grotere oplage nodig hebben, vraag dan een offerte op maat aan.

Papiersoorten

Er zijn verschillende hoogwaardige papiersoorten waar we de pagina’s van boeken op kunnen drukken. Al onze papiersoorten zijn voorzien van het FSC en/of het PEFC keurmerk. Hierdoor weten wij zeker dat het uit verantwoord en duurzaam beheerde bossen komt.

  • Mat mc (machine coated): gestreken papiersoort met licht matte uitstraling
  • Glans mc (machine coated): gestreken papiersoort met licht glanzende uitstraling
  • Recyclingpapier: bestaat voor 100% uit oud papier
  • Biotop papier: milieuvriendelijk, licht crèmekleurig papier gemaakt van afvalhout
  • Lasergeschikt bankpost: wit papier dat ook vaak als printer- en briefpapier wordt gebruikt
  • Natural: natuurwit offset papier, matte uitstraling zonder witmakers
  • Ivory: opdikkend papier (1.8), bijna houtvrij en een licht ivoren kleur

Recyclingpapier, biotop, Natural, Ivory en lasergeschikt bankpost zijn papiersoorten met een open structuur. Hierdoor zijn deze met zowel pen als potlood goed beschrijfbaar, handig als u nog aantekeningen wilt maken.

Op zoek naar een boek voor aantekeningen of schetsen? Onze notitieboeken zijn standaard voorzien van lijntjes, ruiten, bullets of isometrische vormen. Handig!

Formaten

Er zijn verschillende formaten waarop wij uw boek drukken. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden per soort.

Formaat Softcover Hardcover
Eigen formaat
A4 21 x 29,7 cm
A5 14,8 x 21 cm
A6 10,5 x 14,8 cm
DIN lang 9,8 x 21 cm
Vierkant 30 cm
Vierkant 21 cm
Vierkant 20 cm
Vierkant 14,8 cm

Inbinden en afwerkingen

Na een boek drukken wordt deze ingebonden. Dat kan bij Reclameland op tweer verschillende manieren:

Beide opties worden garenloos ingebonden. Voor de cover raden wij altijd aan om deze te laten voorzien van een glans laminaat of een mat laminaat. Hierdoor wordt de levensduur van de boeken aanzienlijk verlengd. En het zorgt tegelijkertijd voor een professionele uitstraling

Wilt u een boek drukken met een ander soort afwerking of binding? Neem dan een kijkje bij de brochures. Hier vindt u manieren voor het afwerken met bijvoorbeeld nietjes of met een Wire-O.

Uw bestelling compleet maken? Laat dan bijpassende boekenleggers drukken.

Kosten

Wat kost een boek drukken? De kosten zijn afhankelijk van de verschillende opties die u kiest. Hierbij hebben de manier van inbinden, de gekozen papiersoorten, het formaat en de afwerking een grote invloed op de prijs. Doordat de productie volledig in eigen huis is, houden wij de kosten laag en de levertijden kort. Zo bent u verzekerd van goed drukwerk!

Wilt u de boeken gaan uitgeven en verkopen? Vergeet dan het ISBN-nummer niet. Met dit nummer wordt wereldwijd, zowel online als offline, gebruikt om de verschillende exemplaren te herkennen en vinden.

Valt het drukwerk onder periodiek drukwerk (minimaal drie keer per jaar verspreid), dan geldt een BTW percentage van 9%. Als dit het geval is voor u, neem dan contact met ons op zodat wij dit voor u kunnen aanpassen.

Hoe kan ik een boek drukken?

Een boek drukken begint met een goed drukbestand. Dit drukbestand bestaat uit twee onderdelen: het binnenwerk en de cover. De cover (4 pagina’s) levert u aan inclusief de rug. Het binnenwerk printen wij op basis van losse pagina’s. Hierdoor hoeft u geen bestand met spreads aan te leveren. Wilt u een boek drukken met bijvoorbeeld 64 pagina’s, dan zijn dat 4 pagina’s voor de cover en 60 voor het binnenwerk.

Na het bestellen, is het belangrijk om uw eigen boek te ontwerpen. Voor het beste eindresultaat houdt u altijd de werktekening bij de hand. Op die manier weet u zeker dat u met de juiste formaten en marges werkt.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: