0 producten € 0,00

Hardcover boek drukken

Bij Reclameland laat u snel en voordelig uw hardcover boek drukken. De harde kaft zorgt samen met een binnenwerk van kwaliteitspapier voor een product met luxe uitstraling!

Ook voor het printen van een kleine oplage kunt u bij ons terecht. Hierdoor kiest u ook eenvoudig voor bijvoorbeeld vijftig hardcover boeken.

 • Al vanaf 5 stuks
 • Verschillende formaten
 • gratis verzending
hardcover boeken drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Staand of dwars:

Kies hier of u de pagina's staand of liggend wilt hebben.

Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover:

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's :

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Hardcover boek drukken bij Reclameland

boeken drukken

Bij Reclameland drukken wij dagelijks honderden boeken. Wij weten daardoor precies wat er komt kijken om tot het beste eindresultaat te komen. Met de beste drukpersen en nieuwste afwerkmachines bent u verzekerd van de mooiste hardcover boeken.

De volledige productie wordt in onze eigen drukkerij gedaan. Van het drukken tot het inbinden: wij doen alles zelf. Hierdoor vindt u bij ons niet alleen de beste kwaliteit, maar werken wij ook met ontzettend snelle levertijden. Een hardcoverboek laten drukken heeft dan ook een levertijd van slechts 4 werkdagen, ongeacht de oplage. Van 50 stuks tot 500 stuks: wij drukken het razendsnel voor u!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Wat is een hardcover boek?

Een hardcover boek is een boek met een stevige cover. Het wordt ook wel gezien als de luxere variant van een softcover boek. Deze cover wordt gemaakt van dik karton en je kunt deze bestellen in verschillende formaten. Een hardcover maakt van ieder boek een bijzondere uitgave. Of het nu gaat om een fotoboek, een scriptie of een productcatalogus: de harde kaft zorgt voor een luxe en professionele uitstraling. De ideale manier om herinneringen, assortimenten of verslagen vast te leggen.

Bij het drukken van een hardcover boek wordt het binnenwerk verlijmd. Dit houdt de verschillende pagina’s stevig bij elkaar en zorgt dat het één geheel wordt. Bij Reclameland kiest u uit verschillende pagina aantallen, van 40 pagina’s tot maar liefst 196 pagina’s. Het verlijmde binnenwerk wordt in de cover geplaatst. Met een kneep wordt vervolgens het binnenwerk vastgemaakt aan de cover en is het hardcover boek klaar.

Vind u bij de selectiemogelijkheden niet de gewenste opties? Of heeft u een afwijkend aantal pagina’s dat u wilt laten drukken? Wij bekijken graag wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op »

Keuze uit verschillende formaten

Voor het drukken van een hardcover boek heeft u de keuze uit verschillende populaire formaten. Naast de veelgekozen formaten A4 en A5 zijn ook de vierkante boeken erg geliefd. Voldoende opties om een exemplaar te maken dat volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

Beschikbare formaten:

 • A4-formaat staand (29,7 x 21 cm) en liggend (21 x 29,7 cm)
 • A5-formaat staand (21 x 14,8 cm) en liggend (14,8 x 21 cm)
 • Vierkant 20 x 20 cm en 30 x 30 cm

Papiersoorten

Er zijn maar liefst 10 verschillende papiersoorten waar u uit kunt kiezen voor het binnenwerk. Ideaal, want zo laat u altijd een hardcover boek drukken dat bij u en uw uiting past. Al deze papiersoorten zijn speciaal geselecteerd om te zorgen voor de beste en scherpste print. De kleuren van het ontwerp zullen dan ook van het papier spatten!

Beschikbare papiersoorten:

 • Natural: 90 grams
 • Ivory: 90 grams (opdikking 1.8)
 • Mat mc papier: 100, 135 of 170 grams
 • Glans mc papier: 100, 135 of 170 grams
 • Lasergeschikt bankpost papier: 120 grams
 • Recyclingpapier: 170 grams

De toevoeging mc staat voor machine coated. Dit zijn gladde papiersoorten die perfect zijn voor het haarscherp printen van foto’s en afbeeldingen. Wilt u ook schrijven in uw hardcover boek? Dan zijn lasergeschikt bankpost, Natural, Ivory en het recyclingpapier door de open structuur goede opties.

Voor de cover wordt in alle gevallen hetzelfde materiaal gebruikt. Wel kunt u kiezen uit een specifieke afwerking in de vorm van een laminaat. Dit geeft bescherming en zorgt voor een extra luxe uitstraling. Hierbij is de keuze uit glans laminaat of mat laminaat.

Prijs van een hardcover boek

De prijs voor uw hardcover boek wordt direct berekend wanneer u de gewenste opties heeft geselecteerd. U weet zo direct wat het hardcover boek dat u heeft samengesteld kost. Het verzenden is gratis, dus de prijs die u hier ziet is direct ook de volledige prijs. Optioneel kunt u hierna nog kiezen voor een aantal extra opties, waaronder het per stuk sealen.

Hardcover boek drukken met eigen ontwerp

Uw eigen ontwerp op een hardcover boek drukken, dat doet u snel en eenvoudig bij Reclameland. Voor een gedrukt boek levert u hiervoor twee drukbestanden aan: één met een ontwerp voor de cover en één met het binnenwerk.

Het binnenwerk is één bestand met hierin alle pagina’s oplopend. U hoeft dus geen rekening te houden met spreads en indelingen, dat regelen wij allemaal voor u.

De cover bestaat uit één geheel en dus wordt de rugdikte in het formaat meegenomen. De rugdikte vindt u terug op de werktekening nadat u de specificaties van het hardcover boek heeft geselecteerd. Op basis van de afmetingen op de werktekening kunt u aan de slag!

hardcover

Belangrijk om rekening mee te houden

Voor het mooiste en beste eindresultaat houd u bij het binnenwerk ca. 5 mm aan rugzijde vrij van drukgegevens. De inkt kan invloed hebben op de sterkte van de lijmhechting. Daarnaast vallen deze gegevens grotendeels weg in de afwerking en zijn niet optimaal zichtbaar.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: