0 producten € 0,00

Bootvlag met eigen ontwerp bedrukken

Een bootvlag laten maken met de kleuren van Vlaanderen, België, Limburg of een andere provincie? Alles kan. Upload het ontwerp en wij drukken het razendsnel!

  • Keuze uit 6 formaten
  • Driehoek of vierkante bootvlaggen
  • Gratis verzending

Benieuwd hoe wij een bootvlag maken? Bekijk onze video!

bootvlag eigen ontwerp

Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope bootvlag laten maken

bootvlag bedrukken

Uw bootvlag maken we van stevig materiaal en zijn daardoor erg geschikt voor op het water. Deze bedrukte watersportvlaggen worden dan ook vaak ingezet tijdens evenementen op het water. Bestel uw bootvlaggetjes vandaag nog en val op!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Bootvlag bedrukken op vlaggendoek

Iedere bootvlag bedrukken we enkelzijdig op 110 grams basic of premium vlaggendoek. Beide doeken hebben een doordruk van 95% wat betekent dat het ontwerp aan de andere kant duidelijk en in spiegelbeeld zichtbaar is. Premium vlaggendoek heeft een gatenstructuur en is hierdoor beter bestand tegen wind.

Let op: De bootvlaggen met eigen ontwerp zijn bestand tegen maximaal windkracht 6. Bij een hogere windkracht kunnen er beschadigingen optreden.

Bootvlag met eigen ontwerp

In onze ontwerptool kan u heel eenvoudig een bootvlag met eigen ontwerp maken. Zo voegt u erg eenvoudig uw eigen afbeeldingen en eventueel tekst toe. De vlag van uw stad, provincie of land? Of een logo van uw favoriete voetbalclub? Het kan allemaal. Upload het ontwerp en klaar alweer. Een bootvlag bestellen is bij ons dan ook erg makkelijk!

Afwerking bootvlaggen

Bij Reclameland kunt u kiezen uit twee soorten scheepsvlaggen. Onze bootvlaggen zijn driehoekig en vierkant van vorm. We werken de bedrukte vlag af met band en koord. Hiermee bevestigt u de vlag eenvoudig aan de vlaggenstok. De band plaatsen we standaard aan de linkerzijde van de vlag. Bootvlaggen worden niet omgezoomd.

bootvlag laten maken

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: