0 producten € 0,00

Dibond met blind ophangsysteem

Dibond bedrukken doet u voordelig bij Reclameland! Wist u dat u dibond ook samen met een blind ophangsysteem kunt bestellen? Een blind ophangsysteem is in eigen formaat verkrijgbaar en voor verschillende doeleinden geschikt. Bestel het frame samen met dibond en tover bijvoorbeeld familiefoto’s of andere kiekjes om in een hangend kunstwerk.

Dibond met een blind ophangsysteem is een eenvoudige manier om al uw dibond platen op een luxe manier op te hangen.

Start met bestellen »

  • Eigen formaat mogelijk
  • Dibond inclusief ophangframe
  • Gratis verzending
papieren verzendzakken bedrukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies een accessoire:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Dibond goedkoop bedrukken

dibond met blind ophangsyteem bestellen

Dibond is een veelzijdig plaatmateriaal en wordt dan ook breed ingezet. Van instore communicatie tot naambordjes en bewegwijzering. Zo wordt dibond ook vaak opgehangen. Met dit ophangsysteem kunt u het dibond nagenoeg onzichtbaar ophangen. Dibond wordt altijd direct voorzien van de bedrukking rechtstreeks op de plaat. Dit doen wij met een professionele UV flatbed printer. Hierdoor is de bedrukking altijd scherp en kunnen wij uitstekende kwaliteit leveren.

Dibond is beschikbaar in 3 of 6 mm dikte en zal met het blind ophangsysteem enkelzijdig te bedrukken zijn. Dibond bestaat uit 2 lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen. Gecombineerd met een blind ophangsysteem is dibond goed geschikt voor binnengebruik. Belangrijk om te weten is dat witte gedeelten in uw afbeelding niet bedrukt worden op het materiaal. Deze zullen dus de kleur van het materiaal blijven.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Dibond met blind ophangsysteem

Een blind ophangsysteem, ook wel een ophangframe genoemd, is ideaal om het dibond paneel strak op te hangen. Een bijkomend voordeel is dat het ook enige stevigheid meegeeft aan een grotere plaat. Door het frame aan de achterzijde te bevestigen zal het frame niet zichtbaar zijn aan de voorzijde, waardoor deze dus blind kan worden opgehangen.

Omdat het frame een dikte heeft van 8 millimeter komt de plaat van de wand te hangen. Het ophangsysteem is 10 centimeter rondom kleiner dan het plaatmateriaal en zal daardoor niet zichtbaar zijn. Dit geeft een luxe zwevend effect. Ideaal voor al uw kunstwerken!


dibond met blind ophangsyteem bestellen

Verschillend materiaal dibond

Zie hier een overzichtelijke vergelijking van onze verschillende soorten dibond.

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht Max. formaat

Dibond

dibond 3 mm bedrukken
3 mm 4317 g/m2 145 x 235 cm

Dibond

dibond 3 mm bedrukken
6 mm 8160 g/m2 145 x 145 cm

Dibond aluminium

dibond 3 mm aluminium bedrukken
3 mm 4623 g/m2 145 x 195 cm

Dibond blind ophangen

Hoewel bijvoorbeeld afstandhouders een mooie optie kunnen zijn om platen op te hangen, zullen deze altijd zichtbaar zijn. Daarnaast zullen er bijvoorbeeld boorgaten en afstandhouders in uw afbeelding te zien zijn. Het grote voordeel van een blind ophangsysteem is dat deze nagenoeg onzichtbaar zal zijn en dit niet afdoet aan uw mooie plaatjes.

De blinde ophangframes worden gemaakt van sterk aluminium en worden uiteraard geleverd met bijbehorende hoekjes, schoonmaakdoekje voor het plaatmateriaal en eenvoudige instructie voor montage. De frames voorzien wij alvast van sterk dubbelzijdig tape, waardoor het bevestigen nog makkelijk wordt! Handig toch?

Wij maken het frame graag op maat voor u. Handig om te weten, is dat het frame rondom 10 centimeter kleiner wordt dan het dibond paneel. Wanneer u bijvoorbeeld een bestelling plaatst voor dibond met ophangsysteem op een formaat van 100 x 100 centimeter, dan ontvangt u een dibond paneel van 100 x 100 centimeter en een frame van 80 x 80 centimeter.