0 producten € 0,00

Doming stickers drukken en printen

  • Veel formaten mogelijk
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere stickers.

doming stickers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop doming stickers drukken

doming stickers drukken

Doming stickers, ook wel gelstickers of 3D stickers genoemd, worden veelal gebruikt ter promotie van producten. U komt deze stickers tegen op onder andere auto's, computers, koelkasten, mediaspelers, camera's en vele andere apparaten en machines. Doming stickers hebben vanwege de glimmende, bolle harslaag een chiquere uitstraling dan andere stickers. Naast de doming stickers, kunt u nog veel meer soorten stickers bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld vanvloerstickers of magneetstickers? Allemaal bedrukt met uw eigen ontwerp of foto.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Uitleg doming

Uw ontwerp wordt eerst full colour geprint op outdoor sticker materiaal om vervolgens kiss-cut gesneden te worden. Dit betekent dat de stickers tot de backing gesneden worden in plaats van erdoorheen. Na het snijden worden de stickers voorzien van een glimmende harslaag. Deze heldere, niet verkleurende harslaag vormt zich als een koepel (dome in het Engels) op de sticker. De harslaag heeft een dikte van 3 mm en zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook dat de stickers slijt- en krasvast zijn. Onze doming stickers zijn dan ook geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Formaat en materiaal

Je kan bij Reclameland kiezen uit 12 verschillende formaten doming stickers. Deze formaten zijn onderverdeeld in 4 vormen, namelijk vierkant, rechthoek, rond en ovaal. Belangrijk om te weten is dat de vormen rechthoek en vierkant altijd afgeronde hoeken hebben. De radius van deze hoeken is 2 mm. Staat de gewenste afmeting of vorm niet op onze website? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. We zoeken graag de mogelijkheden voor u uit.

Tijdens het bestellen kunt u kiezen of u uw gelstickers wilt bedrukken op wit of zilverkleurig outdoor stickermateriaal. Witte vlakken in uw ontwerpbestand zullen altijd onbedrukt blijven. Kiest u voor ons zilverkleurig stickermateriaal dan zal deze ondergrond zichtbaar worden op de plekken van witte vlakken in het ontwerpbestand.

Productietijd en levering

Onze doming stickers hebben een levertijd van 5 werkdagen. Een spoedlevering van 2 werkdagen is voor dit product niet mogelijk in verband met de benodigde tijd voor het drogen van de hars. Uw doming stickers worden geleverd op A4-formaat vellen. De stickers zijn met het grootste gemak van de vellen te verwijderen.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: