0 producten € 0,00

Magneetstickers drukken en bestellen

Meer informatie

Voordelen van onze magneetstickers:

  • Rechthoekig of contour gesneden
  • Altijd rechtstreeks bedrukt!
  • Gratis verzending
magneetstickers drukken

Goedkope magneetstickers drukken

magneetstickers bedrukken

Voor het drukken van magneetstickers bent u bij Reclameland aan het juiste adres. Van klein formaat tot groot formaat, wij kunnen het allemaal. Bij onze klein formaat magneetstickers bieden wij een scala aan verschillende formaten. Staat uw gewenste formaat er niet tussen, kies dan voor eigen formaat. Heeft u stickers nodig groter dan het A3 formaat? Dan kunt u kiezen voor de groot formaat magneetstickers. Hier kunt u altijd uw gewenste formaat invullen. Hier is het ook mogelijk om een eigen contour te bestellen. Wij zullen de sticker dan in de door u gewenste vorm snijden.

Dankzij de magnetische eigenschappen van deze stickers zijn ze goed te kleven aan elke vlakke metalen ondergrond. Wij voorzien de magneetstickers van de door u aangeleverde tekst en/of afbeelding in full colour. De inkten die wij gebruiken voor het drukken van uw magneetstickers zijn water- en UV-bestendig. Hierdoor kunt u de stickers makkelijk afnemen met een vochtige doek.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Onderhoud bij autostickers

Houdt er rekening mee dat wanneer de magneetstickers gebruikt worden op auto's het oppervlak eerst schoongemaakt moet worden om beschadiging aan de lak te voorkomen. Wanneer u met de auto door de wasstraat gaat eerst de stickers verwijderen. Ook wanneer de auto langdurig in de zon staat kunnen de stickers het beste verwijderd worden, dit om verkleving te voorkomen. De klein formaat magneetstickers zijn niet geschikt voor gebruik op auto's.

Let op: bij hoge snelheden kan de magneetsticker loslaten van de auto.

Daarnaast is het belangrijk dat u zowel het oppervlak van de auto als de achterkant van de magneetsticker goed schoonhoudt. Als er namelijk vuil tussenkomt, kunt u krassen in de lak krijgen en is de bevestiging van de folie minder goed. Verwijder de magneetsticker regelmatig.

magneetstickers bedrukken

Magneetstickers

Magneetstickers kunnen voor veel tijdelijke promotie doeleinden worden gebruikt. Tijdelijke reclame op uw auto? Als waarschuwing op een machine? Onze magneetstickers kunnen gemakkelijk worden toegepast op iedere metalen ondergrond.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: