0 producten € 0,00

Deursticker ontwerpen: eigen foto of tekst

 • Zowel standaard als eigen maat
 • Mat of glans laminaat
 • Gratis verzending

Heeft u zelf geen mooie foto? Wij hebben ook standaard designs voor deurstickers.

stickers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Deursticker zelf ontwerpen

deursticker ontwerpen

Bij Reclameland zit u niet vast aan standaard ontwerpen voor een deursticker. U kunt de deursticker zelf ontwerpen en bepaalt dan ook zelf wat op de sticker gedrukt wordt! Een mooie deursticker voor de badkamer, kinderkamer, de woonkamer of op kantoor? Waarom de saaie vergaderruimte niet eens aanpakken? Een tekst, naam, eigen foto of toch een mooie afbeelding van de natuur op uw deursticker? Alles is mogelijk. U kiest zelf het gewenste formaat zodat de deursticker altijd goed op uw deuren past.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Deurstickers met foto of tekst

Wilt u liever een bepaald gedeelte van uw deur voorzien van een deursticker? In dat geval kunt u kiezen voor een eigen maat deursticker. De gehele deur beplakken? Onze deurstickers zijn ook beschikbaar in verschillende formaten. Zo is er altijd één formaat die op uw deur past. De vaste formaten zijn standaard 2 centimeter groter dan de deur zelf. Kleine verschuivingen vallen zo minimaal op. Wilt u liever een bepaald gedeelte van uw deur voorzien van een deursticker? In dat geval kunt u kiezen voor een eigen maat deursticker.

Deursticker plakken

Om zoveel mogelijk plezier uit uw deursticker te halen, is het belangrijk om deze zo goed mogelijk te bevestigen.

 • Verwijder het deurbeslag. Maak vervolgens de gehele deur vetvrij en zorg dat de deur daarna helemaal droog is.
 • Werk bij het plakken van de sticker van boven naar beneden. Verwijder de backing van de sticker niet in één keer maar in kleine stapjes. Zorg ervoor dat er ongeveer 10-15 cm van de backing is losgehaald.
 • Houd de deursticker op positie voor de deur. Voordat de sticker geplakt wordt, controleert u eerst goed of de positie van de sticker bij de zijkanten en de onderkant van de deur goed uitkomt. De deursticker is rondom 2 cm groter dan de deur. Is de sticker iets verschoven? Door de marge rondom valt deze verschuiving minder snel op. Deze overlap is na plaatsing gemakkelijk weg te snijden.
 • Als de positie van de sticker goed is, bevestigt u de bovenste 10-15 cm aan de deur. Wrijf de sticker goed glad. Dit kan goed met de mee te bestellen rakel.
 • Ga vervolgens verder met het plakken van de gehele deursticker. Werk in kleine stapjes van boven naar beneden, en van binnen naar buiten. Komt er ondanks het voorzichtige plakken een luchtbel of een plooi in de sticker? Trek de sticker een gedeelte naar boven los en plak het opnieuw.
 • Doordat het deurbeslag is verwijderd kan de sticker gemakkelijk over de gehele deur geplakt worden. Bij het slot kan een uitsparing in de sticker worden gesneden. Strijk de sticker glad rondom het slot zodat deze weer goed aansluit.
 • Wanneer de sticker volledig op de deur zit kunnen de overtollige randen afgesneden worden. Gebruik hiervoor een scherp mesje. Tip: zet het mesje strak tegen de deur en wijs de punt ietwat naar buiten. Op deze manier kan in één soepele beweging de sticker afgesneden worden.
 • Plaats als laatste het deurbeslag terug op de deur. Doe een stapje naar achter en geniet van het eindresultaat!