0 producten € 0,00

Deurstickers maken en bestellen

 • Eigen ontwerp of standaard ontwerp
 • Geschikt voor alle gangbare deuren
 • Gratis verzending

Alleen het raam op de deur bestickeren? Bekijk dan onze raamstickers.

deurstickers

Goedkope deurstickers

deursticker maken

Deuren hebben vaak een standaard uiterlijk. De meeste deuren zijn in één kleur geschilderd om zo min mogelijk op te vallen. Is uw interieur of kantoor toe aan een verandering en heeft u liever een prachtige houten deur of een industriële deur? Droomt u liever weg bij een mooie natuurfoto dan dat u naar een saaie witte deur kijkt? Wilt u de saaie vergaderruimte opvrolijken? Of bent u het zat dat bezoek continu vraagt waar het toilet is, en zoekt u een manier om de badkamer aan te duiden? Een deursticker is hiervoor de ideale oplossing!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Deursticker maken

Bij Reclameland bepaalt u zelf wat op uw deursticker gedrukt wordt. U kunt een uniek en eigen ontwerp aanleveren via onze eenvoudige upload tool. Kiest u liever voor gemak en bent u op zoek naar een standaard ontwerp? Ook daarvoor kunt u terecht bij Reclameland. Wij hebben verschillende, prachtige ontwerpen voor u klaarstaan. Van een deursticker met houten deur tot prachtige patronen voor de kinderkamer. Voor ieder wat wils!

Deursticker op maat

U kunt deze stickers maken in verschillende formaten. Zo is er altijd één formaat die op uw deur past. De vaste formaten zijn standaard 2 centimeter groter dan de deur zelf. Kleine verschuivingen vallen zo minimaal op. Wilt u liever een bepaald gedeelte van uw deur voorzien van een deursticker? In dat geval kunt u kiezen voor een eigen maat deursticker.

Onze deurstickers worden op een sterke vinyl sticker gedrukt. De sticker wordt standaard voorzien van een glanzend of mat laminaat. Dit laminaat beschermt de deursticker tegen krassen en zorgt ervoor dat de sticker lange tijd mooi blijft. Op deze manier kunt u blijven genieten van uw deursticker! De deurstickers van Reclameland zijn zelfs te gebruiken op buitendeuren. Het materiaal is namelijk water- en UV-bestendig.

Sticker op deur plakken

Om zoveel mogelijk plezier uit deurstickers te halen, is het belangrijk om deze zo goed mogelijk op de deur te plakken.

 • Verwijder het deurbeslag. Maak vervolgens de gehele deur vetvrij en zorg dat de deur daarna helemaal droog is.
 • Werk bij het plakken van de sticker van boven naar beneden. Verwijder de backing van de sticker niet in één keer maar in kleine stapjes. Zorg ervoor dat er ongeveer 10-15 cm van de backing is losgehaald.
 • Houd de deursticker op positie voor de deur. Voordat de sticker geplakt wordt, controleert u eerst goed of de positie van de sticker bij de zijkanten en de onderkant van de deur goed uitkomt. De deursticker is rondom 2 cm groter dan de deur. Is de sticker iets verschoven? Door de marge rondom valt deze verschuiving minder snel op. Deze overlap is na plaatsing gemakkelijk weg te snijden.
 • Als de positie van de sticker goed is, bevestigt u de bovenste 10-15 cm aan de deur. Wrijf de sticker goed glad. Dit kan goed met de mee te bestellen rakel.
 • Ga vervolgens verder met het plakken van de gehele deursticker. Werk in kleine stapjes van boven naar beneden, en van binnen naar buiten. Komt er ondanks het voorzichtige plakken een luchtbel of een plooi in de sticker? Trek de sticker een gedeelte naar boven los en plak het opnieuw.
 • Doordat het deurbeslag is verwijderd kan de sticker gemakkelijk over de gehele deur geplakt worden. Bij het slot kan een uitsparing in de sticker worden gesneden. Strijk de sticker glad rondom het slot zodat deze weer goed aansluit.
 • Wanneer de sticker volledig op de deur zit kunnen de overtollige randen afgesneden worden. Gebruik hiervoor een scherp mesje. Tip: zet het mesje strak tegen de deur en wijs de punt ietwat naar buiten. Op deze manier kan in één soepele beweging de sticker afgesneden worden.
 • Plaats als laatste het deurbeslag terug op de deur. Doe een stapje naar achter en geniet van het eindresultaat!
deurstickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: