0 producten € 0,00

Fotoboeken drukken en printen

Meer informatie

Voordelen van onze fotoboeken:

  • Eigen aantal kiezen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
fotoboeken drukken

Kies een product:

Goedkope fotoboeken drukken

fotoboeken drukken

Uw mooiste foto's gedrukt in een professioneel fotoboek? Bij Reclameland kan het voor een zeer scherpe prijs. Wij drukken uw foto's in kleur of zwart wit, op vele papiersoorten. U kunt kiezen uit glanzende varianten of mat. Net als voor onze magazines, kunnen ze de volgende dag al in huis zijn.

Wij noemen het fotoboeken, misschien noemt u het wel:

  • fotoalbums

Gratis verzending voor al onze fotoboeken.

Veel fotoboeken papiersoorten

U kunt kiezen uit veel verschillende maten, afwerkingen en papiersoorten voor het binnenwerk. Een uitleg van de diverse papiersoorten ziet u door op deinformatiete klikken, die u bij de papiersoorten ziet. Bijna al onze papiersoorten vindt u ook in onze gratis aan te vragen drukwerkvoorbeelden.

Bij foto's is de kwaliteit van het drukken erg belangrijk. Om de hoogste kwaliteit te kunnen bieden werken we met de nieuwste machines op dit gebied zodat alle details en kleuren perfect uitkomen. Veel fotoboeken worden gemaakt op machines die toner gebruiken. Dit heeft als nadeel dat de inkt eigenlijk op het papier ligt. Reclameland gebruikt drukpersen met vloeibare inkten dat in het papier trekt voor het mooiste resultaat met diepe kleuren en de grootste detailweergave.

kleine oplage softcover boeken

Softcover fotoboeken

Onze softcover fotoboeken hebben een 300 grams kaft. De covers worden altijd afgewerkt met UV lak hoogglans of matfolie voor extra bescherming tegen krassen en een luxe uitstraling. Softcover fotoboeken zijn zowel in standaard maten als in een eigen formaat te bestellen.

Meer informatie over onze softcover fotoboeken.

kleine oplage hardcover boeken

Hardcover fotoboeken

De hardcover fotoboeken zijn voorzien van een stevige kaft die altijd worden afgewerkt met UV lak hoogglans of matfolie ter bescherming en voor een luxere uitstraling. Ze worden geproduceerd met onze HP Indigo drukpersen.

Meer informatie over onze hardcover fotoboeken.

Uw eigen fotoboek drukken op de hoogste kwaliteit

Al onze fotoboeken worden gelijmd. Een beproefde methode die ervoor zorgt dat het binnenwerk stevig in de cover zit. De covers worden altijd gelamineerd voor een hogere krasbestendigheid.

gebonden boeken

Gebonden

Alle fotoboeken worden professioneel gebonden.

Belangrijk om te weten bij fotoboeken drukken is dat de telling van het aantal pagina's begint bij de cover, dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. Deze pagina is niet te bedrukken. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het boek is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Bij een boek van bijvoorbeeld 64 pagina's heeft u dus 60 pagina's binnenwerk.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: