0 producten € 0,00

Gevelbord maken

Wilt u uw eigen gevelbord maken? Bij Reclameland heeft u de keuze uit verschillende materialen en kiest u altijd voor een eigen maat. Of past een eigen contour misschien beter bij u? Ook dat kan! De gevelborden drukken wij altijd met de mooiste kleuren, zijn weersbestendig en optioneel afgewerkt met laminaat voor een extra lange levensduur.

Zoals u gewend bent van Reclameland, heeft u ook de gevelborden razendsnel in huis. Met een spoedbestelling is dit zelfs al de volgende werkdag!

Start met bestellen »

  • Altijd full colour bedrukt
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
gevelborden bedrukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Gevelbord met logo, foto of ander ontwerp

gevelborden bedrukken

Een eerste indruk kunt u maar één keer maken. Met het maken van een mooi gevelbord zorgt u voor een goede en professionele eerste indruk. Bij Reclameland drukken wij gevelborden in verschillende soorten, maten en zelfs vormen. Op die manier kunt u er altijd iets persoonlijks van maken dat echt bij u en het bedrijf past.

Bent u als particulier op zoek naar een gevelbord? Kijk dan eens bij onze naamplaatjes.

Verschillende stevige materiaalsoorten

De materialen waar u uit kunt kiezen voor uw gevelbord, zijn stuk voor stuk stevige materiaalsoorten. Iedere optie is geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken en is dan ook water- en weersbestendig. Met de verschillende uitstralingen van de materialen vindt u eenvoudig de optie die het beste bij u past. Welk materiaal hangt binnenkort bij u aan de gevel? U heeft de keuze uit:

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht Max. formaat

Dibond

trespa 6 mm bedrukken
3 mm
6 mm
4317 g/m2
8160 g/m2
125 x 235 cm
100 x 140 cm

Forex

trespa 6 mm bedrukken
5 mm
10 mm
2750 g/m2
4600 g/m2
150 x 235 cm
125 x 235 cm

Trespa

trespa 6 mm bedrukken
6 mm 8400 g/m2 100 x 235 cm

Het maximum eindformaat van contour gesneden plaatmaterialen kan afwijken.

Bovenstaande materialen zijn het meest gekozen en zeer geschikt om te gebruiken als gevelbord. Bent u toch op zoek naar iets anders? Dan is het plexiglas wellicht een goede optie. Een materiaal met een bijzondere en uniek uitstraling dat ook geschikt is om buiten te gebruiken.

Afwerking van de gevelborden

Tijdens het bestelproces krijgt u de mogelijkheid om uw gevelbord extra af te laten werken. Deze opties zijn optioneel, maar zijn toch erg populair en zeker aan te raden. Het zorgt er namelijk voor dat u het drukwerk gemakkelijker kunt gebruiken en het ook nog eens langer mooi blijft.

Laminaat

Laminaat is een transparante laag die aangebracht wordt over de print. Dit zorgt voor extra bescherming tegen krassen en andere invloeden van buitenaf. Met het laminaat verlengt u uw gevelbord aanzienlijk. U heeft hierbij de keuze uit een glans of een mat laminaat. De glanzende optie geeft een hoogglans uitstraling, terwijl het matte laminaat zorgt voor een satijnachtige look.

Boorgaten

Afhankelijk van hoe en waar u de gevelborden op wilt hangen, kunnen boorgaten erg handig zijn. Wij helpen u daar graag mee en kunnen deze boorgaten voor u aanbrengen. Hiervoor hoeft u alleen deze optie aan te vinken. In het bestand hoeft hier verder geen rekening mee gehouden te worden. De boorgaten hebben ieder een doorsnede van 5mm en komen standaard op een randafstand van 20mm.

Gevelborden maken met eigen ontwerp

Heeft u al een kant-en-klaar ontwerp? Dan kunt u dit drukbestand eenvoudig uploaden tijdens het bestellen. Heeft u nog geen drukklaar document maar bijvoorbeeld alleen een logo waarmee u een gevelbord wilt maken? Dan is onze gratis online ontwerptool een uitkomst! Hierin uploadt u eenvoudig losse elementen zoals teksten, logo’s en foto’s. Op die manier kunt u - ook zonder grafische kennis - uw eigen ontwerp maken en laten drukken!

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: